13 november 2015

Vinn vackraste tallrikarna från Fyrklövern med motiv av Åsas Tomtejul


HÄRLIG TÄVLING


I år är tävlingarna verkligen helt underbara, jag skulle gärna behålla alla vinster själv men tyvärr så funkar det inte riktigt så :-) Men nu har jag iaf en supertävling på G för alla er underbara läsare. Vad sägs om att ha möjligheten att vinna åtta tallrikar från Fyrklövern med årets motiv från Åsas Tomtejul?  För mig är detta en drömtävling och jag är väldigt glad och tacksam för att Fyrklövern så generöst delar med sig till er läsare.


Servisen är helt enkelt helt underbar. Jag, som älskar Åsas tomtebod, blir helt salig av dessa vackra tallrikar och jag vet att jag inte är ensam om det. Nu har en av er möjlighet att vinna åtta mattallrikar. Hur bra!!!


Deltar gör ni genom att kommentera detta inlägg, skriva en motivering varför ni vill ha tallrikarna samt gilla Fyrklövern på Instagram eller Facebook.


Tävlingen varar från och med idag (fredag 13 november) och fram till midnatt tisdagen den 17 november. Så passa på att delta redan idag.


Lycka til!

46 kommentarer:

 1. Jag skulle så gärna vilja vinna dessa vackra tallrikarna då vi eventuellt kommer att ha julen hemma hos oss i år. Tallrikar har vi många men inga juliga och söta som dessa. Idéerna till hur dukningen skulle se ut börjar redan ta form. ☺️ Jag följer Fyrklövern på Instagram.

  /Jessica (enunderbarjul på IG)

  SvaraRadera
 2. Åååh dessa är ju helt underbara! Jag älskar julen och nu när jag har blivit nybliven sambo i en ny lägenhet tillsammans med min minst lika julgalna pojkvän så har det redan blivit en del bjudningar i vårt nya hem. Snart ska vi ha adventsfika och sedan blir det julafton i vårt gemensamma hem för första gången för våra familjer. En jul av många och Fyrklöverns tallrikar känner jag till sedan tidigare så jag vet vilken underbar kvalité det är och att få vinna ett helt set med en fröjdefull jul skulle vara helt fantastiskt kul! Jag följer Fyrklövern på facebook i namnet Frida Elmgren och håller tummarna för att turen är på min sida :)

  Trevlig helg! Hälsningar Frida (fridaelmgren@yahoo.se)

  SvaraRadera
 3. Jag älskar dessa tomtar! Har tittat på tallrikarna med barnen och vi suckar tillsammans och önskar att de fanns i vår ägo. Tanken på att få duka fram en vörtbrödmacka med skinka och senap med dessa tallrikar får mig att bli alldeles nipprig av glädje. Eller att veta att när jag ätit upp den goda julmaten finns det ett underbart motiv att titta på medan maten långsamt smälter undan.
  I skänken här hemma finns redan en hel servis, Sommarblomster, från Fyrklövern. Det är en gåva och det är alltid lika roligt att duka med det.
  Gillar Fyrklövern på Facebook och sätter nu mina förhoppningar till att den där fyrklövern ger just mig turen att vinna!

  SvaraRadera
 4. Sandra Landgren13 november 2015 09:10

  Äntligen!!! Efter år av letande efter en jultallrik i min smak har jag hittat den idag via helenesjul på instagram. Fantastiskt fina! Nu gäller det att få mannen att tycka samma. Vill gärna vinna och visa min man i verkligheten och fortsätta samla allt i serien!!
  Har inget från fyrklövern så det är väl dags nu :) följer fyrklövern på instagram.
  God jul på er! /Sandra Landgren

  SvaraRadera
 5. Vilken tävling! Gillar fyrklövern både på instagram (andersson3392) och facebook. Har spanat på dessa tallrikar nu ett tag, så vackra! Om jag skulle vinna så skulle jag låna ut tallrikarna till mina älskade mamma denna jul. Min mamma brukade älska julen och att styra med all mat och dukning, men de senaste åren har det mest vart krångel med att få ihop oss syskon för att fira tillsammans, och hon verkar inte tycka det är kul längre. Nu tror jag ju inte att tallrikarna är magiska (eller?) och att de kommer fixa allt bara sådär, men jag tror att dom skulle kunna locka fram lite saknad julstämning hos min kära mamma och förhoppningsvis få henne att tycka att det är kul igen!

  Håller en tumme extra hårt och önskar dig en trevlig helg!

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 7. Åh de är sååå vackra! Gillar Fyrklövern både på Instagram (jennysjul) och FB.
  Nästan för vackra för att äta på men jag skulle njuta än mer av varje tugga mat och se tallriksmotivet växa fram medan jag äter!

  SvaraRadera
 8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 9. Hej! Nu gillar jag Fyrklövern på Facebook. Hoppas på vinst! :)

  Hemma jag endast helvita och tråkiga tallrikar har,
  en sån här tävling har jag väntat på år och dar.
  Julkänslan som kommer infinna sig när julmaten på dessa tallrikar ska ätas,
  den är så enorm att den nog inte kan mätas.

  SvaraRadera
 10. Jag vill gärna vinna detta fina pris
  och få duka med Fyrklöverns vackra julservis.
  Stämningen ordnas lätt
  när man dukar på detta sätt.
  Jag håller alla tummar och tår
  att jag tur i denna tävling får!

  Jag följer Fyrklövern på Instagram (elna1982)!

  SvaraRadera
 11. Jag gillar Fyrklövern på Facebook och är gärna med och tävlar om dessa fina tallrikar.
  Istället för mina trista från IKEA jag med dessa glatt skulle duka
  Stämningen skulle genast höjas och aldrig skulle jag några andra bruka
  Jag tror även att man extra mycket julmat skulle kunna sluka
  Och alla gäster skulle självklart bli väldigt avundsjuka

  Hoppas hoppas. Tack för kul tävling!

  SvaraRadera
 12. Jag vill vinna eftersom jag precis flyttat ihop med min sambo och han har inte en enda julig sak i sitt hem! Så nu börjar projektet att smyga in snygga julsaker som han kan tänkas acceptera, de här tallrikarna skulle till och med han älska, det är jag säker på!

  Gillar på facebook som Daphne Alice :)

  SvaraRadera
 13. Vilka fullkomligt underbara tallrikar! Tomtarna liknar faktiskt hur min pappa så ut när han tomtade för oss - och eftersom min lilla grabb aldrig fick träffa sin morfar så vore det ett fint sätt att knyta ihop (tomte)säcken!

  Gillar på Instagram under användarnamnet Makeitandbakeit /Elin Helgsten

  SvaraRadera
 14. Hela servicen är underbar! Jag skulle vilja vinna eftersom jag ska ställa till med jul för familjen hemma hos mig för allra första gången och det vore så kul att kunna förgylla dukningen med de här tallrikarna. :)

  SvaraRadera
 15. Kan bara instämma, vilken drömtävling. Självklart skulle jag vilja vinna dessa, helt underbara tallrikar! Tänk att få möjlighet att förgylla julens dukningar med "Åsas tomtejul", tomtarna är så fantastiskt söta att man inte kan annat än älska dem :)

  Har varit inne på Facebook och gillat Fyrklövern.

  SvaraRadera
 16. Det enda nya julinköp vi gjort till oss i år
  är Stor-Johan & Aron, som under granen står.
  Med skägg och stora luvor i ljuvlig fårpälsull
  de liknar helt porslinets bild – hör nog till samma kull!

  Så spännande och roligt att få denna fina chans
  att samla släkt och vänner kring ett bord med elegans.
  Ty Fyrklövern som signum lovar skönhet och funktion
  och Åsas vackra Tomtejul blir helgens tradition.

  SvaraRadera
 17. En riktig drömservis att få duka med till jul - det är egentligen det enda jag har att motivera med. Det skulle vara en dröm som går i uppfyllelse att få dessa underbara tallrikar!
  Jag gillar på FB sedan tidigare.

  SvaraRadera
 18. Åååh vilken supertävling! Gillar på FB (Amanda Skog)
  Hur ska man kunna klå alla andras bra motiveringar? Min enkla motivering är att jag tycker att dom är så förbaskat fina och skulle mer än gärna vilja pryda julbordet med dessa. Gästerna skulle ju bli helt saliga :)

  amandasjul@hotmail.com

  SvaraRadera
 19. Detta är finaste jultallrik jag sett, det är dessa tomtar jag älskar! Har gillat både IG och FB.
  Trevlig helg!
  //Eva

  SvaraRadera
 20. Vilken fantastisk servis!! Skulle passa perfekt att duka med när släkten kommer till jul. Jag har gillat både fb och instagram :)

  SvaraRadera
 21. Wow vilken tävling! Jag är en julnörd av högsta rang och sprang på din blogg när jag i september började googla på julrelaterade sökord. Sedan dess följer jag den slaviskt och klickar mig in minst en gång/dag. Jag har haft nedräkning till första advent i "big day lite" och lyssnat på julmusik i smyg sedan oktober. Jag har länge suktat efter dessa tallrikar! Som student lever jag på CSN och en liten extra inkomst från arbete utöver mina 100% studier. Det krävs ett pusslande för att få ihop ekonomin och jag skulle aldrig ha råd att unna mig något så fint som detta fantastiska porslin. Materiella ting är absolut inte allt men inför julen, som jag konstant längtar till, så vore det verkligen fint att få plocka fram något extra som höjer stämningen. Självklart har jag gillat fyrklövern både på Facebook och instagram.

  /Sofia

  SvaraRadera
 22. Hanna Ståhlbrand15 november 2015 09:50

  Jag älskar också Åsas Tomtebod och har hennes tomtar överallt till jul. I år är det sambons och min första jul i vårt nya älskade timmerhus och dessa tallrikar skulle passa så bra på bordet hos oss på julafton. Har gillat både på Facebook och instagram.

  Trevlig helg!
  Hanna

  SvaraRadera
 23. Hejsan!
  Så vackra tallrikar! Grått är min favoritfärg och i år ska jag satsa på en grå jul. Min motivering är
  så enkelt som att jag fullkomligt älskar julen och allt som hör till, så vad hade inte gjort det ännu bättre
  än dessa fina tallrikar på bordet fulla med julmat! :) Ha en fortsatt trevlig helg!

  Ps. Gillat på instagram.

  SvaraRadera
 24. Hej!
  Jag insåg att jag glömde att skriva med min mailadress med kommentaren i morse; sofia_haghanipour@hotmail.com

  /Sofia

  SvaraRadera
 25. Att ha så vackra tallrikar uppdukade när hela familjen är samlad enda gången på året är som en dröm. En stämning som inte vanlig servis kan bringa fram. Dessa tallrikar med de vackra tomtar skulle glädja både mig och min familj i jul och även under alla andra jular som komma skall. Julen är min favorithögtid och att få fira den med dessa skulle göra den ännu mera fantastisk.min mail är fidde.gunnarsson@hotmail.com
  / fidde

  SvaraRadera
 26. I jul kommer hela min släkt (de bor i Stockholm) upp till mig i Dalarna för att fira jul, jag har bott här i snart 12 år och det är första året jag får chansen att rå om dem riktigt ordentligt och det skulle det vara så mysigt att få duka julbordet med dessa fantastiska tallrikar, istället för de vanliga vita från IKEA som annars hamnar på bordet. Det är ju liksom ingen jul om inte tomtarna är med. Gillar Fyrklövern på facebook.

  Jessica Hellström
  jessica_hellstrom@hotmail.com

  SvaraRadera
 27. Jag gillar att duka fint och jag älskar julen, så det vore perfekt med tallrikar med sådant fint julmotiv.

  Följer fyrklövern på instagram.

  SvaraRadera
 28. Åh, dessa tallrikar är så fina. Min motivering är att jag hade velat vinna den för att ge den till min syster, hon har pratat om den, när jag som julgalen syster visade den på fyrklövern. Då vi fira jul hos henne i år och hon har ställt upp så mycket för mig och mina barn detta år och jag vet att hon inte kan unna sig det själv skulle jag vilja vinna den för och till henne. Kram
  Johanna
  Johanna.wickstrand@hotmail.com

  Följer fyrklövern på instagram och gillar dem såklart ��

  SvaraRadera
 29. Så vackra tallrikar.Jag hoppas vinna för då kan jag duka med jultallrikar när mina söner kommer hem på jul!
  Följer på IG.
  Vh.Anne-Mari

  SvaraRadera
 30. Finns inget finare än dessa tallrikar. Skulle vara pricken över i till mitt julhem. Följer fyrklövern på Instagram och gillar på fb.

  SvaraRadera
 31. susann Lyckborg17 november 2015 10:08

  Följer på facebook

  Åh ! Så många anledningar !
  Jag är helt jultokig ! Smyger fram julpynt redan i november, pö om pö så inte min man ska märka :-)
  Har haft ett par tuffa år i skolan, håller på och fixar min gymnasie examen, 34 år gammal. Det har varit en utmaning för hela familjen, vore roligt att duka med dessa till jul <3

  SvaraRadera
 32. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 33. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 34. Jag vill gärna vinna dessa då jag på mina 21 levnadsår som julälskare inte ännu skaffat mig några jultallrikar. Julen för mig handlar om gemenskap och mys så vinner jag dessa skall jag duka upp julmiddag hos mig i år :) följer fyrklöverna på instagram.

  SvaraRadera
 35. Jag vill gärna vinna dessa då jag på mina 21 levnadsår som julälskare inte ännu skaffat mig några jultallrikar. Julen för mig handlar om gemenskap och mys så vinner jag dessa skall jag duka upp julmiddag hos mig i år :) följer fyrklöverna på instagram.

  SvaraRadera
 36. Jag gillar på FB alias: Mary-Anne Christensen
  https://www.facebook.com/petra.christensen.9

  Köket är äntligen färdigrenoverat och julen kan flytta in,
  så porslinet skulle höja stämningen mer än någonsin,
  jag har alltid längtat efter att få duka vackert och mysa till max,
  och efter allt slit med huset är det verkligen dags!

  Hälsningar
  Petra
  gnuttisen@hotmail.com

  SvaraRadera
 37. Så himla fina tallrikar! Jag är en 20 år gammal lärarstudent som just flyttat in i en liten etta med kokvrå, kanske inte låter så glammigt men jag ska nog kunna ordna så att det blir mysigt. Lever man på CSN-bidrag och tar lån finns det dock inte jättemycket pengar att röra sig med, de tallrikar jag har är limegröna och kommer från IKEA - fina men passar kanske inte sådär jättebra till julen. Dessa tallrikar vore däremot perfekta, jag älskar dem och skulle bli så glad om de fick flytta hem till mig! :)

  Jag gillar Fyrklövern på instagram, som elsaaa95.

  Mejl: elsabjorkegren@gmail.com

  SvaraRadera
 38. Julskinka, prinskorv, sill och Janssons i all ära
  Något vackert måste dessa läckerheter bära
  Tomtetallrikar från Fyrklövern så fina på borden
  Ät,drick,skål och God Jul från smällkalla Norden

  Följer och gillar på Facebook
  Anette

  SvaraRadera
 39. Om jag vann dessa skulle jag ge dem i present till min son och hans sambo, de firar sin första jul i gemensamt bo och sonen älskar tomtar som servisen har. ❤

  SvaraRadera
 40. Jag skulle gärna vilja vinna dem då jag ska stå för första julen hemma hos mig �� hade varit pricken över i:et att kunna duka med dessa underbara tallrikar /
  Jenny Malmqvist

  SvaraRadera
 41. Jag skulle vilja vinna för att jag tycker att de är så underbart fina, fast jag inser efter att ha läst alla fina rimmande motiveringar att jag inte riktigt kan klå dem. Men Grattis till den som vinner, de är helt underbart vackra :)

  SvaraRadera
 42. Wow jag håller med dig Helene vilken drömtävling, det är nästan för bra för att vara sant! Om jag har en väldig tur och vinner dessa ljuvliga tallrikar, hade jag överraskat min älskade mormor som älskar julen lika mycket som jag gör. Hon har varit så bekymrad nu inför dukningen den här julen, då två av hennes fina jultallrikar gick sönder förra året, och det är en gammal servis som hon har ärvt av sin moster, så det går inte att få tag i några nya. Men jag slår vad om att hon hade blivit överlycklig om det var den här servisen som skulle få ersätta hennes ärvda, även om de här tallrikarna inte har någon historia nu, så kommer det ju att skapas i framtiden. :) jag håller alla tummar och tår, och jag slår vad om att mormor också gör det! (Jag gillar fyrklövern på både instagram och Facebook) varma julhälsningar, Elin Rosqvist

  SvaraRadera
 43. Å så fina! Jag fyller 40 år runt julen och det skulle vara så härligt att få bjuda nära och kära på födelsedagsmiddag på sådana stämningsskapande tallrikar.

  SvaraRadera
 44. Hej! Tallrikarna är helt fantstiska och jag skulle bli så glad om jag fick duka med dessa till julen! Flyttade till min första lägenhet i år och ska fira min första jul med egna julsaker. Studentkassan räcker inte till allt så detta skulle bli ett fin överraskning! Jag håller alla tummar och tack för en fin blogg!
  Allis
  allisgustafsson@hotmail.com

  SvaraRadera
 45. Åh så fina. Min mamma samlar på en servis från fyrklövern.. också Åsas fast röda tomtar. Jag har därför handlat av dom men bara för att ge bort delar till henne. Skulle bli så glad att vinna en början till en egen samling så jag kan önska mig delar tillbaka sen ;)
  Gillar på IG.
  Kram linda (lindahamreus@hotmail.se)

  SvaraRadera
 46. Jag har en extrem kärlek för julen eftersom det är den tiden på året då man kan sprida mest kärlek till vänner och familj.
  Vad skulle inte passa in bättre än några fantastisk fina jultallrikar som skulle göra den där julkänslan ännu mera för alla som äter på dom och kanske till och med få dom som inte älskar julen lika mycket att se det fina och mysiga i den.
  Dom här tallrikarna skulle följa mig genom många underbara jular och vara med om fantastiska nya jul minnen varje år :)

  // Rebecca Dahlgren
  Dahlgren.rebecca@gmail.com

  (Jag gillar fyrklövern på både Facebook och Instagram)

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!