CHOKOLADEDOPPADE PIPPARKAGOR Tänkte tipsa om ett superenkelt sätt att pimpla pepparkakorna, framförallt köpta pepparkakor som kan kännas lite så och så ibland. Med lite smält choklad och lite strössel blir den köpta pepparkakan genast en stjärna bland de andra. Jag använde mig av stora hjärtformade pepparkakor, Marabou Premiumchoklad (70%) och strössel i form av snöstjärnor. jag smälte chokladen i en kastrull, doppade pepparkakorna i chokladen, la på strösslet i olika mönster och lät kakorna torka och voila! En pimpad och glammigare pepparkaka, redo för julens fester. Väldigt enkelt och gå att variera i oändlighet :-) |
25 november 2015
Julpimpade pepparkakor
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
MERRY CHRISTMAS!
& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.
Välkommen åter!