2 november 2015

Säg hej till tomten!SÅ VAR DET MÅNDAG.


Alltså, går inte helgerna otroligt fort nu för tiden? Jag förstår inte vad som händer från det att jag lämnar jobbet på fredagen tills jag är tillbaka på måndagen, swish säger det så är hela helgen förbi. Jag hinner ju aldrig med allt det där jag vill göra.


Men nu är det alltså måndag och första veckan i november. I helgen styr vi kosan mot Huseby Bruks julmarknad. - Huseby jul. Det kommer i princip ta en hel dag i anspråk men blir förhoppningsvis riktigt trevligt och mysigt.


Annars blir det att försöka få ihop barnens önskelistor den här veckan, det är dags att de börjar sätta dem på pränt så att vi har något att gå efter tänker jag. Sen måste jag inventera julutbudet, försöka kolla om jag saknar något i adventsväg eller om vi har vårt på det torra. Så himla tråkigt att stå där på pyntdagen & så funkar inte hälften av lamporna i ljusstakarna tex. Så kan vi inte ha det. Så inventering, julklappslistor och lite längt efter julmarknad, det är en rätt bra plan för veckan tycker jag.
1 kommentar:

  1. I september skrev du om ett samarbete med Fyrklövern. Jag har försökt hitta ett sådant inlägg i din blogg, men lyckas inte. Har jag missat det eller är det på gång? Jag håller tummarna för att det är på gång, och att det gäller den helt underbara serien Åsas Tomtejul ♥

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!