11 november 2015

Julstämning by nightSTÄMNINGSFULLT.Dagarna försvinner i rask takt och ännu är det varken någon snö eller kyla i antågande vad det set ut som. Vilken tur då att jag fick mig en rejäl dos julstämningen i helgen, förhoppningsvis varar den ända till nästa helg (21-22 november) då det är dags för fler julmarknader men även den stora pynthelgen! Wowowow! Äntligen ska jag få smycka huset så vackert och underbart jag bara kan. Det är ju egentligen lite tidigt men pga att jag drar till London helgen efter så är jag ju tvungen, det går inte att adventspynta efter advent, sådana tokigheter håller iaf inte jag på med.
Här ser ni fler bilder från underbara Huseby. Ni kanske tycker att jag är tjatig men det var ju bara så underbart att för första gången på ett år få känna av riktigt julstämning. & att få besöka en mässa som jag definitivt kommer komma tillbaka till, den var helt enkelt helt underbar! Tack säger jag.Fast på kvällen blev den såklart ännu mer underbar och kameran och sinnena jobbade hårt för att ta in allt det underbara. & jag önskar så att alla ni härliga bloggisar har chansen att besöka något liknande, vare sig det är en liten eller stor marknad. Stämning är så mycket värd och det är så trevligt att prata med försäljarna/hantverkarna,och det är ju nästan stört omöjligt att inte köpa med sig något hem.
Ja det är vad som väntar er om ni besöker Huseby. en hel dag av underbara mat och hantverksstånd, diskuterande det ena eller det andra och få tips och tips på vad just den senapen passar till eller den korven eller osten. & givetvis lite annat smått och gott. & snart kommer jag med en karta över hela sveriges julmarknader som en weebekant till mig hat knåpat ihop. Fantatiskt! Hoppas ni också kommer gilla.


1 kommentar:

  1. Himmel vad mysigt det ser ut. Jag hoppas på att hinna med nån marknad i år!

    Kram Lena

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!