21 november 2016

VAR ÄR OCH VEM ÄR VICHY4? EFTERLYSNING PÅGÅR!

VICHY4 vann kalendern "You are beautiful" från Glitter men jag kan inte få tag i vem personen är? Det finns en webbsida reggad men inga kontaktuppgifter och inga inlägg. Så om någon av er läsare, bloggare etc där ute i verkligheten vet vem Vicky4 är skulle jag bli mycket tacksamma om ni kan meddela henne eller mig det så att hon kan få sin kalender.Annars får jag välja en ny vinnare.


VINNARE AV "YOU ARE BEAUTIFUL"


Vichy4 november 2016 18:04

Jag skulle vilja vara med. Och jag skulle vilja ge Amazing eller Beautiful till min syster som har kämpat sig ur anorexia och depression under de senaste åren, sen dess utom var hon tvungen i dagarna att ta farväl av sin katt som varit hennes trygghet genom den här perioden... 


Eftersom jag själv precis förlorat en katt så är jag extra känslig för sådana omständigheter. Och om man som din syster dessutom då kämpat mot Anorexia och depression så är man väl all uppmuntring i världen. En kalender kommer inte göra henne frisk eller glad  för all framtid men det kanske skänker lite glädje en stund varje dag under en jobbig tid.

1 kommentar:

  1. Det där är ju min kommentar!

    du kan kontakta mig på victoria.brandin@hotmail.com

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!