6 november 2016

DIY ADVENTSKALENDER - EN FÄRDIG KALENDER ATT FYLLA MED EGNA SAKERPERFEKTA ADVENDSKALENDERN FRÅN FLYING TIGER.Hur smart är inte detta? En färdig kalender där man slipper slå in massor av små paket, ist öppnar man kalenderns, lägger i småsaker i de små facken, paketerar ihop kalendern (tejp kan ju vara en bra idé) och så är det klart. Har man dessutom många barn så är detta en gåva sänd från ovan. Vet ni hur jobbigt det är att slå in 48 små, små paketet i omöjliga former. Det är INTE kul julklappsinslagning.


I denna kan man ju lägga vad man vill, godis, leksaker, blandat, händelselappar eller vad som. Perfekt för alla barn tycker jag. Eller om man vill göra en rolig kalender till sin partner med aktiviteter som gå på bio, få en trerättersmiddag, en massage, en skogspromenad med tillhörande picknick osv. Oändliga möjligheter allstå.


Denna kostar endast 40 riksdaler och hittas alltså på Flying Tiger och finns även i grönt.


Dagens tips alltså! Superbra tycker jag.


2 kommentarer:

  1. För mig som älskar att göra egna kalendrar till mina nära och kära är denna helt perfekt!!!! Gjorde två stycken förra året från grunden vilket var extremt tidskrävande, så detta är ju absolut ett bra komplement om tiden inte räcker till! :)

    SvaraRadera
  2. Oh, vilken bra idé, tack för tipset!
    Får nog bli en sån till lillebrorsan i familjen, och kanske en till far i huset också... :)

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!