27 november 2016

NÄR NÅGON ÄR EN VINNARE AV ETT PRESENTKORT
TÄVLINGEN AVSLUTAD.Så var den generösa tävlingen från Beccas design avslutad och som vanligt fanns det många bra anledningar och som vanligt vore det trevligt om alla kunde vinna men den finns bara en vinnare och den här gången är det Fias Jul - Let it snow som är vinnare. Inte bara för hennes motivering men även för att hon verkade behöva lite uppmuntran och det finns väl inget bättre än att uppmuntra folk som behöver en liten klapp på axeln eller ett leende.

Så grattis Fia. Jag kontaktar dig via email om du inte kontaktar mig först.

Fias Jul - Let It Snow22 november 2016 23:51 Finns ju så mycket fint att välja på! Följer beccadesign på Instagram. Lussekatterna är ju så himla söta! http://www.beccadesign.se/lussekatter-orhangen Och julgranarna http://www.beccadesign.se/julgransorhangen skulle ju vara helt underbara till jul! Påminner om de örhängen min mamma alltid har på julafton:) Hittade även supersöta öronmuffar, perfekt för mig dom inte gillar mössa:) http://www.beccadesign.se/oronmuffar-fluffiga-svarta

1 kommentar:

  1. Åh tack! Lite uppmuntran är precis vad jag behöver. Jag har inte fått något mail så jag skickar ett till dig! Tack igen!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!