20 november 2016

ATT HA DEN LYXIGASTE AV ADVENTSKALENDRARLÄNGTAR EFTER ATT FÅ ÖPPNA FÖRSTA LUCKAN.


Nu har den här underbaringen legat och väntat på mig länge nog men jag måste vänta ytterligare 11 dagar innan jag får öppna först luckan. Tror ni jag är nyfiken? OM jag är. Jag älskar By Johan Bülows lakritsgodis så denna superexklusiva adventskalender är en riktig treat som jag unnat mig själv i år. Luxury Liquoirice Christmas Calendar heter den och den finns i begränsad upplaga vad jag har förstått. Jag beställde min från webbshoppen men den har iaf funnits hos lite andra återförsäljare ute i landet också.


& ja, den är dyr men jag kände att efter den här hösten var jag värd något extra så så fick det bli.

Jag har sett nån sneak peak på innehållet och det verkar mycket lovande. Den här kalendern kommer jag nog behöver dela med mig till resten av familjen vissa dagar. Om de ber snällt :-) Annars är det jag som ligger i soffan och mumsar lakritspraliner så att det står härliga till.Jag har en kalender till som jag har köpt och den ser jag också fram mot att öppna. Men den innehåller mer godis för kroppen än godis för magen :-) Tänkte att en kombination av själ och kropp kunde passa bra i juletid.


Det finns en billigare variant av lakritskalendern för er som tycker att den här är alldeles för dyr och den kan jag också rekommendera, Den heter Julkalender rätt och slätt och den hittar ni HÄR.


1 kommentar:

  1. Hej,
    Herre gud så gott det ser ut. Den hade jag nog inte delat med mig av, iaf inte med så många :)
    GOD JUL!
    //Martin

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!