28 november 2014

Världens bästa JULPLÅGOR!



Henrik beskriver boken i TV4. Titta här!



JULLÅTAR




Äntligen har det tagits fram en bok för oss som fullkomligt älskar jullåtar (eller julplågor som de kallas här). Henrik Jönsson och Anders Rayner har upprepat sommarens succé (boken Sommarplågor) och nu återkommer de med boken JULPLÅGOR! Jamen är det inte helt lysande. Jag har såklart ett exemplar hemma och jag kan avslöja att det är förtjusande, roande och helt underbar läsning för oss jultokiga och säkerligen precis alla andra också.



Massor av rolig fakta, lista på de bästa jullåtarna, index över hur man kan dela upp precis alla jullåtar i fyra kategorier (hur briljant?!) Moralism, Trams, Nostalgi och Bjällror, tingeltangel.  Om ni börjar fundera på era favoritlåtar så ska ni se att de kommer kunna passas in under någon av de här kategorierna. I bästa vall tre av fyra möjliga för moralism och trams är varandras diametrala motsatser så de kan inte samexistera.



Ja, jag älskar detta, det är precis den boken jag har längtat efter. Perfekt att spara och ta fram inför jul varje år, minnas det som varit och kanske komma på någon låt man glömt bort osv.









I boken skrivs det dessutom om julfilmer, julkalendrar, du kan göra test och se vilken julvärd du är (jag blev Sarah Dawn Finer...), julvärdarnas genomslagskraftsindex och massor av annat fantatiskt skoj. Jag älskar som sagt boken och den här bör finnas i exakt varje julälskande familjs hem!



Ni hittar den bla på följande ställen:



Adlibris
Ginza
CDON
Bokus











3 kommentarer:

  1. Vad roligt! Den måste inhandlas :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! It's a must. & kanske kommer det mer om boken inom snar framtid!

      Radera
  2. Hej!Boken har släppts!!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!