20 november 2014

Känslan att hitta sin bild på någon annans Instagram
INSTAGRAMSurfade runt lite på Instagram idag, så som man gör ibland, kollar de populäraste fotografierna bland de jag följer osv. & döm om min stora förvåning när jag ser en av mina bilder bland de sökbara bilderna. "Oj tänkte jag, mina bilder brukar ju inte dyka upp här". Men jag klickade på bilden och såg besökarantalet och tänkte igen "Oj! Är det så många som gillar den". Men sen kollade jag i det översta vänstra hörnet och såg ett helt annat namn än mitt eget.[paus]
Min bild! Men hur?Det visade sig vara ett av alla dessa julstämnings-intagramkonton som hade hittat bilden på pinterest och sedan lagt upp den på sitt julkonto. Smickrande men konstigt. Dessutom har jag själv inte (förrän idag) pinnat bilden så att den ligger på mitt konto. Men det är ju så, om jag pinnar ett foto från någon annans sida så följer bildadressen med, så den som pinnat alternativt den som hittat bilden borda ha kunnat hitta källan utan några större problem. Men, men, no harm done. & de gillade ju bilden plus tyckte att den inspirerade så det får jag ju ta som en komplimang.Men ja, om ni ser den här bilden ovan på någon annans instagram än mitt så är det alltså min bild. :-)
2 kommentarer:

  1. Det var en väldigt fin bild! :)

    SvaraRadera
  2. Jättefin bild. Inget fel i att skriva en kommentar och påminna ägaren till kontot om att ange fotots ägare i framtiden.

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!