2 november 2014

Bara fyra veckor kvar!









1:A ADVENT.



Inte riktigt än men snart, bara fyra veckor kvar. Nu är det bara att ösa på med juklappsinhandling, julpyntsköp, pysselkvällar, glöggkokning, snaps-kryddning och allt vad det kan vara. Själv går jag lite på halvfart på grund av en mindre operation jag gick genom i torsdags och därför har inläggen varit färre och kanske inte så inspirerande. Men från och med i morgon ska jag förhoppningsvis vara fit for fight och kunna blogga i samma anda som innan.



Men nu jular jag till det för mig själv genom att dricka en stor kopp varm choklad med vispad grädde och marshmallows. Mmm, det är vintrigt och juligt om något. & medan jag sitter här och tar det lugnt funderar jag på vart vi ska ha granen, i vilka krukor man kan sätta minigranar och andra barrväxter i och var de ska stå. För i år blir det mycket natur inne hos oss i form av julgranar, julblommor, julgrenar osv. Så det sysslar jag med medan mörkret fallet på utanför fönstret och det är dags att tända alla mysiga lyktor och ljusstakar för att få lite extra ljust och stämning. Hoppas ni har en härlig söndag, så här, fyra veckor före advent!





3 kommentarer:

  1. Köpte två jultidningar idag. Inget juligt före halloween. Det håller jag stenhårt på. Så idag blev det fritt fram.
    Hoppas det inte var ngt allvarligt och jobbigt du gick igenom. Skönt att du är tillbaka i full skala

    SvaraRadera
  2. Är så att det pirrar lite i magen när man tänker på att det inte är så lång tid kvar till 1:a advent :) 4 veckor går snabbt :)

    SvaraRadera
  3. Åh va gott det där såg ut! :)

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!