29 november 2014

Att äntligen ha adventspyntat










Idag fick jag äntligen julpyntat. Men oj vilken tid det tog. Att dra fram allting, välja ut vad vi skulle ha, ställa i ordning och fixa och dona. Pust. Minns inte att det var så jobbigt :-)



Men nu är det mesta klart, inte allt dock, det hann jag inte. Så jag får fortsätta i morgon, med hjälp av min man. Då ska utomhusbelysningen upp, de sista ljusstakarna (de är stora och behöver skruvas) och de sista lullet. Konstigt, jag ställde fram allt julpynt på vårt rätt stora vardagsrumsbord och det var verkligen fullt. Men nu när jag ställt upp allt så känns det ändå inte som om det var så mycket. Som tur var kanske.













Så härligt det är, att äntligen fått gå all in. & det är kanske inte den mest traditionelle julpyntningen men ändå rätt klassisk tycker jag. Mycket ljus, mycket djur och en del grönaktigt. Ska försöka få tag i mer i eftermiddag men man vet aldrig. i Danmark är de ju så bra på det där, granar är liksom deras passion på något sätt. Loves it.



& jag har inte köpt 7000 renar som min bonusdotter fått för sig. Kanske hälften? :-D  Ja, det är så det går när det inte finns några spärrar. Så jag lämnar er med det, bilden av mig med noll spärrar...














Men ja, nu är det i alla fall  adventspyntat och halvvägs till jul.







4 kommentarer:

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!