9 oktober 2016

PLOCKA FRAM KREDITKORTEN FÖR HÄR KOMMER TIPS PÅ TREVLIG JULSHOPPINGGOD SÖNDAG PÅ ER.Idag tänkte jag tipsa om en av alla webbshoppar som jag brukar ha extra koll på. Jag kommer följa upp det under de kommande veckorna med ännu flr tips för det finns så bra shoppar där ute som förtjänar både uppmärksamhet och kunder. & jag får inte betalt för detta på något sätt, detta är bara mina tips till er som är shoppingsugna helt enkelt.

Först ut är Room99 som tidigt började visa upp sina julgrejer på Instagram. Jag har själv inte köpt något där än en det finns en del saker jag lurar lite på. Speciellt den svarta griffeltavlan i form av en gran med nedräkning till jul. Jag är en kalenderbitare av rang så den är som gjord för mig. & den lilla jultröjan är ju bara såååå bedårande.


Jag gillar även kartongkalendern, smart när man inte orkar slå in de där 24/48/72/en miljard adventskalenderpresenterna. Bara att stoppa ner och stänga luckan och se glad ut.
Ett måste för mig är Tine K Home-lyktan som jag bara tokälskar. Köpte en förra året och kan inte tänka mig att leva utan en varje jul hädanefter.  Gillar också den runda brickan med Merry Christmas, ser både lussekatter, pepparkakor och glögg som perfekta attiraljer till den. Ja, den som ändå vore gjord av pengar...
Här ser ni ett exempel på en av deras andra julkalendrar, påsar som man fyller med diverse och sen klistrar på en siffra från 1-24. perfekt det också om man tex vill hänga upp sina adventspåsar/paket.


Det finns mycket mer på webbshoppen så ta en en sväng dit om det rycker i julshoppingtarmen. Jag kommer komma med fler sådana här inlägg, jag väntar bara på att fler affärer ska få upp lite mer i sitt sortiment innan det är dags att tipsa.


Alla bilder är från Room´99's webbsida men det är jag som har sammanställt kollagen.


1 kommentar:

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!