23 oktober 2016

ÅRETS ANDRA FANTASTISKA ADVENTSKALENDER TILL MIG SJÄLVNÄR JAG FÖRTJÄNAR LYX I ALLA FORMER.
Ja, jag skämmer bort mig själv i år gällande adventskalendrar. Jag tycker att jag jobbar så mycket med bloggen under så många månader att jag faktiskt förtjänar att skämma bort mig själv lite med några av de absolut bästa kalendrarna. & i år är det skamligt lyxig lakrits/choklad från By Johan Bulow och denna gudinna från Rituals. Jag kommer njuta varenda dag när jag får öppna en lucka i denna smällkaramell till juvel. För visst är även vi vuxna värda att få lyxa till vardagen så mycket det bara går. Julen, eller kanske december är sjukt stressigt för många vuxna och vi behöver privilegieras för att hinna, klara, orka alla julfester, julavslutningar, luciatåg, glöggfester, julförberedelser och allt annat som måste hanteras göras vid jul.


Genom en riktigt lyxig kalender (inom rimliga ramar) som får dagen att kännas lite härligare, lite bättre och lite, lite enklare att ta sig genom för att man vet att där hemma väntar världens bästa lakritsbit, omlindad av lakritspulver och hallonpulver på att få avnjutas. Eller en mjukgörande handkräm som får händerna att tacka en genom att de blir lena, mjuka och underbara. Genom en eller två sådana så skulle iaf min jul bli lite, lite härligare varje dag.


Så årets andra adventskalendertips: En riktigt, härligt, lyxig och vacker kalender från Rituals.6 kommentarer:

 1. Den ser verkligen härligt lyxig ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Över förväntan faktiskt. Stor, härlig och vacker. Älskar när de lägger ner arbete på själva paketeringen också :-)

   Ha en fin måndag!

   Radera
 2. Man ska unna sig lite till jul! :) Själv köpte jag Cliniques adventskalender häromdagen och jag längtar redan till den 1a december... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åhh, jag har sett den också men då var Rituals redan beställd. Du får berätta hur den var sen för jag är supernyfiken!

   Radera
 3. Det kan jag göra! Jag är nyfiken på rituals kalender ;-)

  SvaraRadera
 4. Vad härligt att få se de alla otroligt fina adventskalendrarna. Har en fråga till dig, har du sett någon kalender som riktar sig till en tonåring, kille. Mat och teknikintresserad? Han ska få en choklad kalander men skulle även vilja ge någon lite mera tekikinriktad eller killinriktad... Det finns mycket för tjejjer men inte killar.
  Tack på förhand om du kommer med några tips :;)

  Mvh Katarina

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!