12 oktober 2016

ÄNTLIGEN ÄR BUBBLAN MIN!Den här älskade lilla bilen hade jag velat ha sen jah var typ 43. Så himla fin men helt omöjlig att få tag i. Men så kom jag ju på att jag har en hel drös med smarta kvinnor och män i mitt nätvärk oh jag han inte säga kuckeliku in innan det först tipset trinde in. & ni förstår lyckan. Jag kastade mig över webbplastsen och fick tydligen tag i den sist så medan jag tappert gnagnade ner fingertopparna ner till foknölarna så passade jag på att beställa en till fån ett annat tips en till, från Danmark. & den leveranstiden var ju snabbare än superan och alla superhjälar ihop så den har jag hämtar ut i dag och totalt kärat ner mig i. SÅ. HIMLA. VACKER


Men nu är den i min ägo och det är def dags att nanna kudden big time och drömma och vackra blir med snöig julgranar på taket. Man vet ju aldrig vad som dyker upp i morgon. & btw, denna köpte jag från KAIKU.dk och jag har sällan varit med om en så snabb leverans. Fem ljusstärnor för den servicen!


UPPDATERING: 12:00 NU verkar min blogg ha raderat en massa viktig info men jag har naturligtvis några att tacka för dessa tips! Så tack till följande instagrammare: dortecoldning, letshavepink, christmasbyemschen, elliescorner och sus.pet.


Utan er fantastiska läsare och instagrammare så vore vi bloggare ingenting så ett stort tack från mig till er.❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ 


3 kommentarer:

  1. Tack för tipset! Den här Bubblan väcker så många minnen hos mig, eftersom farmor och farfar brukade komma körande med sin Bubbla på julafton, och de kom med så mycket julstämning. Nu har jag också beställt en Bubbla :)

    SvaraRadera
  2. Så fin! Jag har oxo beställt=) Ha fortsatt fin vecka och tack för allt du delar med dig av♥/Maria

    SvaraRadera
  3. Jag har letat i svenska butiker på nätet utan någon tur, men nu efter ditt tips har jag beställt från samma ställe, hurra och tack!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!