28 oktober 2015

Ett vackert paket kom lastatHÄR BÖRJAR JULMYSET!Ja då vet ni väl vad jag pratar om antar jag, i alla fall ni som gärna dricker te och som har gått och suktat efter en teadventskalender! Idag kom den jag beställde hem till mig och det var riktigt trevligt att få öppna asken, de fina pappret och ta ut klenoden. Men jag ska faktiskt inte behålla den själv, vi ska ge den till min svärfar och hans dame som startar varje morgon med te.


Ibland är det ju så trevligt att få ge bort en härlig gåva nån nån man tycker om. Bara för att.

Oavsett vem den är till så går det ju att uppskatta hur vackert formgiven den är och vilken kärlek de verkar ha lagt ner på att göra just den här kalendern till en av julens roligaste, snyggaste och kanske nyttigaste :-)Kul att de har satsat på att paketera den vackert också, att sätta lite fina klistermärken och hälsningar här och var, det är ett ganska litet jobb men känslan blir så mycket större. Lite lyx såhär en onsdag mitt i oktober.
Jag tror att man fortfarande kan beställa kalendern (kolla på www.teadventskalendern.se) men annars så finns den tex på designtorget och massor av andra ställen. Men vänta inte för länge, de brukar ta slut.


Jag hoppas iaf att min svärfar och AL bli glada för sin överraskning. Jag tror inte att de läser bloggen så därför kändes det ok att outa lite så här :-)


Nu ska jag hålla onsdag. Ha en härlig kväll!2 kommentarer:

  1. Nej vad fint förpackad den var i år!

    SvaraRadera
  2. Ljuvlig! Vilken lycka!

    Dök på ett tips idag till alla julstjärnor som bara snurrar och hänger snett i fönstren. Det finns något som heter kabelvridare, sådana måste jag införskaffa i år :)

    Tack för en superhärlig blogg!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!