28 oktober 2015

En doft av hyacintDEN LJUVLIGASTE AV DOFTER.


Idag måste jag bara tipsa er julälskare om ett riktigt bra klipp. Jag köpte den här för nån vecka sen och såg idag att Agnes Amelia har 25% på juliga dofter.  OBS. Inte sponsrad, vill bara tipsa om en bra deal.


Ett ljus som luktar hyacint!? Hur bra? Världsbra! Jag har dock inte tänt mitt än, jag suger lite på karamellen. Men doften av det otända ljuset gör mig rent salig. Hyacint är min favoritdoft alla kategorier när det gäller jul och jag ser fram mot att fylla huset med vita hyacinter inom snar framtid. Kanske till och med i helgen!


Men under tiden, och fram tills årets doftexplosion så kommer ett doftljus vara kanon. Älskar när det kommer doftljus med just mina dofter!


För att skaffa ditt eget hyacintdoftljus eller någon annan härlig doft så surfa vidare till Agnes Amelia och kolla in kategorin jul. Därunder finns produkterna ni får 25% på om ni uppger Juldofter i kassan. Härligt va? Perfekt till julstarten!


Själv funderar jag på att slå till på ett Kanel-apelsinljus från Durance som är en av mina favoritdofter.Japp, dagens tips iaf, ha en skön och underbart doftande onsdag på er!
3 kommentarer:

 1. Ooh, luktar det verkligen som riktig hyacint? I så fall måste jag nog slå till på ett, hyacint doftar ju sååå gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men du, jag var ju tvungen att testa bara för det och vet du det doftar minsann hyacint. Varm hyacint. Jag kommer nog köpa ett till, detta gillade jag verkligen!

   Radera
  2. Härligt att höra, blir till att lägga en beställning!! Tack för provsniffen! :)

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!