30 september 2014

H&M åt det röda hållet.

MYSIGT FRÅN H&M
Jag är troligtvis den sämsta recensenten alla kategorier. Jag gillar ju allt! Ja ok, Rustas grejer var väl ingen höjdare men hade jag fått se deras miljöbilder så hade jag säkert gillat det också, för så mycket handlar ju om hur man sätter ihop saker och ting.
& jag älskar ju det här också. Det är ju så fint, så mysigt, så underbart. Tänk att sitta vid granen på den översta bilden? Hur mysigt? Tokmysigt! Eller sitta och läsa i fåtöljerna på den femte bilden? Jag skulle lätt kunna krypa upp i en sådan fåtölj, svepa om mig en härligt, varm filt och göra mig en stor kopp varm choklad och sen fram med en tjock bok. Åhh så härligt!
& för alla er som inte gillade H&Ms ljusa, blingiga julversion har här en mer traditionell, rustik och annorlunda härlig julversion. Jag gillar så klart det här också. det är det jag menar, jag är världens sämsta recensent eftersom jag verkar älska allt. Men det får ni stå ut med och det hoppas jag att ni gör och uppskattar.
Utöver det så önskar jag er en fantastisk tisdag och påminner om att det idag är exakt två månader kvar till första advent! Hurra! :-)

11 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen det jag ser på bilderna. Det blir nog lite inköp från H&M också, haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe, jag vet, det är ju hur jobbigt som helst :-)

   Radera
 2. Svar
  1. Hällt på att skriva tack men det är ju verkligen inte jag som tagit dem, all cred till fotografen som H&M anlitat :-) Men jag håller med, supermysiga bilder.

   Radera
 3. Men da, jag gillar ju både den blingiga och den här...inte bra för plånboken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen känslan, det blir en dyyyr jul :-)

   Radera
 4. Detta är min stil, älskar bilderna! Just nu längtar jag extra mycket. Sitter hemma med en ilsken mage, en kamin som värmer gott och värmeljus och aromadoft i hela huset.
  Du anar inte vad jag njuter av dina inlägg, Heléne!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh hoppas magen skärper till sig men utöver det så låter det mycket mysigt. & tack snälla, rara du, va glad jag blir av att höra att inläggen skapar glädje (för någon annan än mig haha).

   Kram

   Radera
 5. Kudden med text på första bilden, jag hittar den inte på H&M's hemsida. Den blev jag verkligen förtjust i! Den kanske kommer ut senare, eller finns den att beställa någon annanstans?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej.

   Enligt H&M kommer julsakerna ut från och med nästa vecka så håll utkik!

   Radera
 6. Jag älskar sådana här mysiga inspirationsbilder - varför kan inte jag få till det lika snyggt hemma?

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!