10 september 2014

etthundrafem dagar. etthundrafem.





HELLO JULLOVERS.




Jag befinner mig i Stockholm och har därför haft lite svårt att hinna blogga så mycket. & dessutom, det är ju trots allt bara september! Vill ju inte att ni ska tröttna på julen innan den faktiskt är här. Men faktum är att de stora "husen" släpper sina julkollektioner nu, och alla vi julbloggare vill ju berätta för våra följare om lavendelglögg, metallictrender, provsmakningar osv.



Idag hade t.ex Indiska pressvisning på Livrustkammaren på kungliga slottet och det ser ut att vara många blingiga och vackra detaljer därifrån. Bilder kommer förhoppningsvis lite senare. Spännande, spännande.



Men förutom det så är det idag endast 105 dagar kvar till julafton. & således bara ca 75 dagar kvar tills det är dags att adventsmysa galore. & sjuttiofem dagar är ju nada, inget, njet! Eller hur? & för oss jullovers så är det ju verkligen ingen tid, jag tänker nästan snarare "Hur ska jag hinna!". Men det gör jag ju så klart, men innan man vet ordet av är det dags att rota fram adventspyntet, värma glöggen och njuta av årets mysigaste högtid.



Som jag längtar!


Gör ni?








2 kommentarer:

  1. Jag längtar! Har köpt några små julklappar, siktat in mig på en ny ljusslinga och ser fram emot att göra allt ännu lite bättre men mindre kravfyllt i år.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, du är ju värre än jag ;-) Imponerande att ha handlat julklappar redan, jag är stolt över dig :-)

      Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!