25 september 2014

Traditionellt från IKEA!

RÖTT, VITT OCH TRADITIONELLT
Mer från IKEAs julsortiment. & jag har hört att i vissa varuhus är julsakerna redan på gång ut, så håll koll i ert närmsta varuhus den närmsta tiden! Men nu till IKEAs andra julkollektion och den är röd, traditionell och härlig. Även här är barnens deltagande i fokus, det är smällkarameller, det är snirkliga girlanger, det är fina små stjärnor.
Det här kommer gillas av många!

Jag gillar det här för det är så genuint på något sätt och jag tror att många barn kommer tycka att det är väldigt roligt att få ta en stor del i pyntandet. Jag är ju lite av en juldiktator så för mina bonusbarn är det väl lite si och så med att få vara med och pynta hemma men jag har istället gjort som så att de får en egen gran att pynta, precis som de vill (och den blev jättefin, i vitt och natur... tänka sig) och får ha vilka julpynt de vill i sina rum.
Men vi brukar inte pyssla pynt så mycket ihop men nu ska vi nog göra det tror jag. Vi gillar alla att pyssla så det blir nog en perfekt kvällssyssla en julig afton. Så tack för den inspirationen IKEA!
Så för er som gillar det röda, det juliga, det vita, det traditionella, smällkarameller, girlanger osv, ni har en härlig jul framför er. Fullt med härliga ting från det stora varuhuset. Det ska dessutom komma bäddtextilier och det ser jag personligen fram mot!
1 kommentar:

  1. Åhh, vilka härligt inspirerande bilder! Jag vill bara tipsa om en tekalender till adventsmyset! http://www.aguesthousegotland.com/tekalender-2013-3

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!