24 november 2013

På besök i tomtebyn


TOMTEBYN.

Här kommer en bildkavalkad från mitt besök i Vellingeblommans Tomteby. I Tomtebyn bor det många roliga, snurriga, vackra och fantasifulla tomtar, vättar och annat smått folk. & de är vackra att se på.

Om ni gillar tomtar & annat julpynt och bor i Skåne så är det definitivt hit ni ska bege er. Här finns ALLT! Nästan i alla fall. & det finns så många variationer och sorter att jag tror att alla kan hitta något de gillar. Vi kom hem med både det ena och det andra men faktiskt inga tomtar. Just på den fronten är vi ganska sparsmakade. Men jag tycker att de är väldigt söta att titta på, framför allt i den mängd man får de dem i på Vellingeblomman.

Detta är första delen av bildkavalkader från Vellingeblomman. Jag fotograferade ganska mycket så det kommer komma många fler bilder inom kort.

Hoppas ni gillar fotografierna och att julstämningen höjs ytterligare ett snäpp.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Det är det! Väl värt ett besök (när det inte är så mycket människor)

   Radera
 2. Hej. Nu är jag här. Lovely blogg.
  Tomtar är inte riktigt min grej, men några finingar ser jag dock på dina bilder

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har det vääääldigt sparsmakat med tomar och dylikt. Har en vit tomte sen ett par år tillbaka och en Vit vätte (Åsas tomtebod) men thats it. Funderar dock på att kanske införskaffa något till men då ska det vara speciellt!

   Jag skulle dock kunna tänka mig renen i ett barnrum.

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!