25 november 2013

Mer julinspiration - kulor och granar.Vacker gran på Vellingeblomman.Jag älskar att spatsera mellan julkulor och klädda granar, sällan uppstår mer julstämning och sug än så. & på Vellingeblomman fanns det massor av vackra kulor, dekorationer och granar att beundra och sucka lite över.

På Vellingeblomman bestämde vi också att i år ska vi ha vit/silvriga dekorationer i granen. Det blir första gången någonsin jag har det och jag ser sååå fram emot det. Hoppas att det blir lika vackert som när man har röda kulor. Är lite orolig att de vita och silvriga kulorna inte blir lika stämningsfulla när mörkret lagt sig. Däremot är jag inte alls orolig så länge det är ljust ute, då tror jag det vita blir mycket finare än det röda, som kan bli lite tråkigt under dagtid har jag märkt. Men men, det återstår att se. kanske är vi tillbaka till det röda redan innan julen är över. För det går ju faktiskt att byta när som, om man skulle vilja.

Jag tror det blir hur bra som helst. I år funderar jag även på om inte kidsen ska få ha en egen gran, på ovanvåningen, som de kan pynta lite hur de vill. Vi lär ju ha dekorationer så att det räcker och blir över :-)

3 kommentarer:

 1. Nu vill jag åka till Vellingeblomman! Vitt och silvrigt är väldigt snyggt ihop.
  Härlig bild med alla kulorna på väggen. :)
  Jag älskar den här julbloggen, Heléne!
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bara gör´t! Passa på när det inte är helg och smockat med folk.


   & va glad jag blir att du gillar bloggen :-)

   Kram

   Radera
 2. Vitt och silver är alltid snyggt. Jag börjar alltid med det. Men så måste jag ha några polkagrisar och en och annan snögubbe eller ren åsså en pepparkaksgubbe och så är allt sabbat. Hela huset är sparsamt pyntat. Inga tomtar. Inget onödigt. Inget rött. Men när jag börjar med den där sabla granen släpper alla hämningar. Och så förstör jag min goda smak i ett vips

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!