29 november 2013

Så startar julen på Blomman.DEN FÖRSTA JULIGA FREDAGSKVÄLLEN.

Så var det äntligen fredagen före första advent, så som jag har längtat. Men inget pynt och fix idag, vi hade alldeles för mycket ärenden att uträtta och det blir därför först i morgon. Men då ska huset pyntas, göras mysigt, dränkas i jul, jul och mera jul.

Men vi tjuvstartar lite i kväll. Tar fram pepparkakorna och Digestive med pepparkakssmak. Brer på ett tjock lager Créme Brie eller Boursin och njuter samtidigt som jag äntligen tillåter mig själv att sätta på en av mina jullistor på Spotify. Så nu ljuder "Let is snow", "It beginning to look a lot like Christmas" och "White Christmas" i hela huset och hjärtat fylls av värme och glädje och vi har det så mysigt det bara går att ha den sista fredagen i november.

& när jag vaknar i morgon, ja då är det dags. Då ska alla ljusslingor upp, på balkongen, i träden, i runt staketet, runt gardinstången. Stjärnorna ska upp och alla adventsljusstakar. & å får nog lite julpynt komma fram trots allt, det är så lite att det inte stör alls faktiskt. & jag har handlat lite nytt till i år, jag kunde inte låta bli. Men vad det är kommer ni får se inom kort.

Hoppas ni har en mysig fredagskväll. För nu börjar det, nu börjar det verkligen!


1 kommentar:

  1. J'adore les préparations de Noël ... décorations intérieures comme extérieures, les gâteaux, le vin chaud ... Il me tarde de voir ce que vous aurez créer!
    Bon WE!
    Amitiés
    Anne

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!