19 november 2013

Det här med dekorationer...


Vad tycker ni om dessa svartvita, guldiga och silvriga dekorationerna? Jag är förvisso en traditionalist när det kommer till julpynt men jag tycker det här är sjukt snyggt. Krispigt, stilrent och lugnt.

Jag gillar när det är lugnt och harmoniskt och inte för mycket "tjafs". Jag har t.ex ytterst svårt för juldekorationer med allt för "mycket" på. Det är  nästan till och med så att julkulorna med LOVE är lite för "mycket" för min del.

Men jag älskar det silvriga, det vita, det guldiga. Jag vet bara inte hur jag ska kombinera det med det röda jag har, som jag också tycker hör hemma på julen. Älskar röda julgranskulor och skulle nog inte stå ut utan. Har provat ett år (hade svart och guld) men saknade den röda, varma färgen.

Men jag är kluven. Får se hur det blir i år. Önskar så att jag hade flera hus att inreda varje jul, då hade jag inte behövt välja :-) Va underbart det hade varit. Kunna pynta varje hus i olika stilar, så att man fick sitt behov riktigt, riktigt tillfredställt.

Alla produkter här ovan hittar ni på Blackballoon och det är även där jag har lånat bilderna.


6 kommentarer:

 1. Jag tycker det är jätte coolt med vitt&svart men det blir lite mindre klassiskt… är kluven! Men riktigt riktigt snyggt!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att sakerna är fina. Skulle däremot inte hänga någon av de kulorna i granen. De skulle få ligga på ett fat eller kanske i en stor glasvas/skål och vara vackra tillsammans. Jag älskar rött och grönt till jul, riktigt Disney ska det vara - utan blinkande kulörta slingor.

  SvaraRadera
  Svar
  1. :-) Det var ju en trevlig ifé, något sånt kan man ju faktiskt göra. Får se hur mycket sånt det blir när det väl är dags att sätta igång :-)

   Radera
 3. Älskar verkligen vitt och svart men det har jag så mycket hemma att det inte alls skulle skapa stämning.. Tycker om det traditionella färgerna för jul. Dock är jag rätt såld på ljuset där man räknar ner dagarna. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det där ljuset vill jag också ha, kanske borde se till att beställa ett så att man har det i tid till första advent.

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!