1 september 2015

My kind of Christmas - måste älska danskt.NYTT, SNYGGT OCH LYXIGT FRÅN ROSENDAHL.Åhh, detta är bara så snyggt och jag vill ha typ allt. Den här dukningen kan jag definitivt tänka mig till jul. Så snyggt med vitt, svart, guld och grönt. Klassiskt och lyxigt och vittnar om det lila extra, det där som bara kommer fram vid högtider eller på riktigt bra hotell. Sådär så att en känner en bortskämd liksom. Den känslan.

Inte bara till jul. Detta vill jag ha till julens alla fester och definitivt till nyårsafton. Så vackert att dekorera med de fina ornamenten, det blir så mycket mer, så mycket vackrare så  oerhört galant. Jag kommer definitivt behöva en tripp till den kungliga danska huvudstaden och besök på Illums Bolighus och flera av de andra designbutikerna.

& vad säger ni om paketen? Hur vackra? Jag ska definitivt försöka satsa på så vackra paket som möjligt och just det här att smycka dem med ornament, kvistar och smycken gillar jag. & i år kan jag ta glaskupolerna till en helt ny nivå känner jag. Kanske mer till för sovrummet där det kan vara mer sobert än i resten av huset. Barnen gillar de söta figurerna jag gjorde förra året så de får definitivt vara kvar i år, eller kanske flytta in i deras rum, vi får se. Men detta, detta är bra.

Alla bilder från Rosendahl.4 kommentarer:

 1. Kan bara hålla med, så otroligt snyggt och stilfullt, både paket och dukning.

  SvaraRadera
 2. Så elegant och praktfullt. Skulle inte tacka nej till något så vackert :)

  SvaraRadera
 3. Så snyggt, Danskarna är väldigt bra på design =D

  SvaraRadera
 4. Så snyggt, Danskarna är väldigt bra på design =D

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!