9 september 2015

(L)ju(v)liga teer.
AFTERNOON TEA DARLING?Det är inte bara Blossa som släpper smaker och nyheter i september. Härliga Te-advenstkalendern släpper årets version den 19 september och det gäller att vara ute i tid för oj, detta är en populär produkt som går som smör i solsken. Idén är briljant såklart. Främst för den som gillar te. Varje dag från första december till julafton får du testa en ny sorts te, hur underbart för en teälskare?Tekalendern är Sofie & Lizette härliga baby och information om dem och TE-adventskalendern hittar du på deras webbsida TE-adventskalendern. Om ni vill hålla, känna, titta på kalendern så finns det ett flertal återförsäljare och återförsäljarna hittar ni HÄR.Hoppas ni gillar!
8 kommentarer:

 1. Jag är ingen te älskare men däremot borde verkligen min syster ha en sån här kalender. Jag har följt te kalendern genom alla år men faktist aldrig köpt någon. hihi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ungefär som mig då, funderar på en åt svärfar och hans sambo, de älskar te, kan bli en hit! Dessutom är det ju en enormt trevlig idé!

   Radera
 2. Helt klart bästa kalendern!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Va bra att du tycker det, jag tycker det är så kul när personer jobbar så hårt som Te-adventskalendertjejerna gör och det blir så uppskattat!

   Radera
 3. Det är en superbra idé verkligen. Det är ju något som folk säkert konsumerar dagligen. Choklad och skönhetsprodukter är inte lika logiskt att få varje dag, egentligen. Dock så dricker jag inte te alls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha samma här då. Dock har jag väldigt få tedrickare i min närhet en en sådan här kommer jag nog att köpa och ge bort. Som sagt, till en tedrickare måste det här ju vara alla tiders.

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!