17 september 2015

Den perfekta adventskalendern för vuxna.

LYXIG LAKRITSKALENDER FRÅN JOHAN BULOW.Åhh, det här var ju en av mina absoluta favoriter förra året, lakritskalendern från Johan Bülow. Den ultimata vuxenkalendern tänker jag, eftersom lakrits är är mindre populärt bland barn än vad choklad verkar vara (rent empiriska studier naturligtvis). Eller kanske för att jag älskar lakrits. Men choklad och lakrits är ju också en jättegod kombination. & lakrits på glass, eller på müsli eller... Ja ni fattar. Lakrits är gott!Jag kommer definitivt förbeställa en sådan här och det kan man göra Här, här eller t.ex här. Förra året köpte jag min på Illums Bolighus i Malmö och de finns säkert att få tag i i det som jag kallar delikatessgodisaffärer. Så om ni som jag älskar lakrits, this is THE thing.  Nomnom!Det kommer fler underbara lakritsnyheter från Johan Bülow i år men de tar vi i ett annat inlägg tycker jag. Kände bara att jag var tvungen att tipsa er om denna nu när jag såg att den börjat komma till webbutikerna.  Som jag längtar till 1 december nu!


3 kommentarer:

 1. Vilken fin kalender! Och god, jag älskar också lakrits. Kombinationerna lakrits och choklad eller lakrits och glass gillar jag dock inte :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är en del chokladkombinerad lakrits i de här kalendrarna dock. Bara så att du vet :-)

   Radera
 2. Jag provade denna kalender förra året för jag var så insnöad på lakrits, men dessvärre var det ingen hit. Jag prövar gärna nya saker, men det var så mycket lakrits blandat med olika sorter choklad att det stod mig upp i halsen tyvärr. Detta året blir det en traditionell chokladkalender eller kanske en tekalender :)

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!