15 oktober 2014

Dags för lite bloggkärlek ♡☃☃☃♡

BLOGGKÄRLEKSom jag utlovade i morse så kommer här lite tips på andra julbloggare som jag tycker att ni ska titta in till. Bloggare som tillför sådant som jag uppskattar och gillar. Egna, lite analyserande texter, eller vackra bilder, bra tips, snygg design eller bara allmänt mysiga. Det är ju så viktigt det där, att kunna inspireras av andra, duktiga bloggare, så att julintresser utvecklas, jag utmanas att göra bättre ifrån mig och hålla intresset uppe och dessutom skänker de mig glädje och njutning.


Idag lovebombar jag följande julbloggar:

ARILDSDOTTER


Mysiga inlägg, ljus och fräsch blogg, uppdaterar ofta och fina foton! Dessutom ett samhällsengagemang jag störtgillar! Tumme upp för det.

BABY IT'S COLD OUTSIDEBästa bloggnamnet! Älskar den låten och hade Jessica inte redan haft det som bloggnamn hade jag definitivt velat ha det. Jessicas blogg är jättefin, fräsch, modern och trevlig för ögat. Uppdaterar inte så ofta än men det lär komma fler inlägg ju närmare jul vi kommer.

BITTES JULFräsch julblogg som uppdateras ofta, vilket är bra! Många bra tips, ljus och trevlig och mycket bilder. Ibland gästbloggar syrran Erica.

JULPUSSARBra design på bloggen, stilren men med färg, uppdaterar ofta och fina bilder. Många bra tips och väl värt ett besök.

JOHANNAS VÄRMLÄNDKSA JULJulälskande Johanna sprider mycket glädje på sin blogg. Hon uppdaterar med lite ojämna mellanrum just nu (det kommer säkert mer ju närmare ju vi kommer), har många bra tips. En traditionell, härlig och trevlig blogg!

6 kommentarer:

 1. Jag har exakt samma favoriter! Plus din då haha :)

  SvaraRadera
 2. Tack vilken ära. Vad glad jag blev. Kan säga att jag även gillar din blogg väldigt mycket.

  SvaraRadera
 3. Åh va kul att du hängde på min "utmaning/uppmaning" till lite länkkärlek! Baby och Julpussar är mina favoriter ihop med Sannas Christmas och Annas jul!

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att du skrev om mig! Vilken glädje! Jag ska också följa trenden och sprida lite bloggkärlek tror jag :D

  SvaraRadera
 5. Oj, vilken överraskning! Tack! Jag uppskattar din blogg väldigt mycket också ;D

  SvaraRadera
 6. Oj, tack för uppmärksamheten och de fina orden om min blogg! Det värmer att läsa såna åsikter från en av landets "största"! :) Och tack även för tips på andra bra bloggar, alltid lika kul med ny inspiration!

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!