8 december 2013

Så var den vackraste av granar klädd.


ÅRETS JULGRAN

Årets julgran blev dekorerad i vitt och silver och det blev magiskt vackert ihop med alla de små ljusen. Jag är så nöjd över att vi valde att byta ut vår våra vanliga röda kulor mot vita i år. Jag har velat det länge men just i år blev det av. Vi hittade superfina glaskulor (som jag redan lyckats ha sönder ett exempel av) på Vellingeblomman och på den vägen var det. Sen hittade jag underbara julkulor och dekorationer på Illums Bolighus på Emporia i Malmö, handblåsta kulor som alla är olika i sitt slag. Så himla kul att ha. Sådana jag ska spara länge, länge.

Så nu är granen alltså klar och jag sitter här med julmusik på i bakgrunden, njuter av den vackra granen och en varm brasa och förundras över att det är den andra advent och det betyder att det bara är lite mer än två veckor kvar till julafton. Underbart. Även om jag älskar vägen fram till julafton minst ika mycket så klart!

Hoppas ni alla har en underbar advent för det har vi och nu ska jag fortsätta njuta av kvällen med min underbaraste.12 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack! Ja den är ganska stor, vi har liksom takhöjd och utrymme för det :-)

   Radera
 2. Oj vilken härlig gran! Både granen i sig och julgranspyntet. Jag körde också vitt och silver i några år, älskade det. Men senaste året har det börjat smyga in lite rött i granen igen. Hur får du granen att inte barra innan jul? Jag har en liten gran till hallen som jag vill ta in men jag är rädd att den ska vara barrfri när julafton anländer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-)
   Jag köper alltid Kungsgran och så är jag noga med att vattna hela tiden. En rak snittyta (för det är barken som suger åt sig vattnet och låt den vila sig in i huset. Brukar inte vara några problem.

   Radera
 3. Var en tjusig Julgran det där=)

  SvaraRadera
 4. Svar
  1. Tack, tack & då är den ändå hundra gånger bättre i verkligheten, det är svårt att fotografera granar!

   Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!