9 september 2016

IKEA JULEN 2016 - UNDERBARA JULKLAPPSPAPPER
DET BLIR EN HÄRLIG IKEAJUL I ÅR.Åhhh va jag älskar dessa bilder från IKEA. Jag vill bara köpa prick alla olika papper, snören, washitejp, band och påsar och starta julklappsinslagningen omedelbar. Oavsett om jag har julklappar att slå in eller ej. Det är nog ett av mina stora aber, HUR ska jag kunna använda alla vackra papper från olika fabrikörer, affärer etc. Det finns ju trots allt en gräns för hur många julklappar en kan köpa och ge bort. & med fina papper vill jag gärna ha stora paket så att pappret verkligen kommer till sitt rätt.
Hur fina? Banden, åhhh banden. Älskar det gråa och bruna ihop. Eller vackra vita krispiga paket med gråa vackra breda band runtomkring. Och flaggor av Washitejp eller som omslagsband. Ja herrejösses va jag längtar efter att få botanisera bland IKEAs omslagspapperskollektion i år. Ja, det gör jag ju varje år men kanske lite extra 2016.
SANN KÄRLEK! Älskar, älskar, älskar pappret med paket och vill typ slå in hela mitt hus i det. Så fint, så fint. & det med små kaninen. Det måste ju vara lycka för ett barn att få julklappar inslagna i så här härliga, gulliga papper. Jag blir salig bara jag tänker på det. Så härligt, barnvänligt och mysigt att ha under julgranen. Kan riktigt se en liten treåring komma bärande på  det vackra paketpaketet med stora ögon och rosiga kinder av all uppståndelse.
Ungefär så här ser det ut kring jul när jag slår in julklappar, ordning och reda, var sak på sin plats. Härligt va? Skojar bara, det är totalt kaos när jag fixar julklappar. Snällt sagt kan man nog kalla det något slags kreativt kaos, om man är väldigt snäll. Papper i hela köket, tejp på byxor, i hår och på katten, avklippta småbitar överallt. Det enda ordnade är väl pepparkakorna på en tallrik, julmust i glaset och julmusik på repeat. Resten, inte så välordnat. Men vad gör väl det, det ska ju vara kul att slå in julklappar och var och en har sitt sätt. Dock några månader kvar till jag kan erbjuda er bilder på det. Först ska papperna komma ut i IKEA-varuhusen och jag ska norpa åt mig cirka ett dussin och sen hem och klura på julklappar.


Gud va jag längtar! <3


3 kommentarer:

  1. Verkligen mycket fint på julpappersavdelningen på Ikea i år! Ska bli kul att se det i verkligheten!

    SvaraRadera
  2. Vet du när julen kommer till Ikea? Har du fått något datum? :-)

    SvaraRadera
  3. Så fint :) var hittar du dessa bilder?

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!