3 december 2015

Ernst. I dubbel bemärkelse.


STÄMNINGSHÖJARE.


Känner ni? Julen är verkligen här nu. Det spelas julmusik överallt, det är helt normalt att titta på julfilm, barnen skriver önskelistor och det bakas så att det står härliga till. Det börjas säljas julgranar på varje parkeringsplats och tomtar skymtas i både här och där.


Älskar det, det ger mig en oerhörd känsla av julstämning. Glada barn och vuxna, vackra tindrande ljus ute i träden och på buskar här och var, städer prydda i stjärnskrud.  & alla ljus! Varje kväll tänder jag massor, det finns ingen stämningshöjare som ett rum fullt av vackra, levande ljus.


& ikväll börjar Jul med Ernst och det måste ju vara ett av julens mysigaste tv-program. Jag har sett reklamen och skrattar redan åt alla hans härliga citat. & vad passar bättre till programmet än att krypa upp i soffan, tända sin Ernst-ljusstake och njuta av stämning, tips och positiv energi.


Ikväll tittar i alla fall jag. Gör ni?3 kommentarer:

 1. Visst är det helt underbart nu med all julstämning :). Självklart blir det Ernst ikväll, ser fram emot att krypa upp i soffan med en mugg glögg och titta på hans pysslande.

  SvaraRadera
 2. Ja, det känns verkligen som att julen är på väg nu. Jul med Ernst har jag verkligen sett fram emot och självklart ska jag titta på programmet ikväll. :)

  SvaraRadera
 3. Japp, kollade stora delar av programmet. Missade slutet. Måste ju kolla in det senare, för det där vill man ju inte missa för allt i världen!

  Kram Lena

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!