20 december 2015

Dags att fira minijul.


HEJ FJÄRDE ADVENT!Blev en liten bloggpaus här eftersom vi har haft släkten på besök sen fredagskväll och fram tills för någon timme sen. Blir liksom inte riktigt tid av att sätta sig ner och blogga då utan då är det familjetid och att umgås som prioriteras, såklart!


Vi har iaf haft det supermysigt med massor av god julmat, nygriljerad skinka (det ska ni få rett hett tips om senare idag), julklappsspelet, utflykter och intensiv kusinlek.


Men nu är det vår sista dag med barnen inför jul och vi ska fira vår barnjulafton idag. Julklapparna är inslagna och ligger under granen (förutom den som Leker.se och CDON.se inte lyckats leverera i tid och som inte går att spåra... Dåligt!) och det ska bli mysigt med julklappsutdelning ikväll. Ja de flesta är ju till barnen, vi kör vår egen på torsdag. Sen ska vi dricka must och glögg, äta julgodis och titta på någon mysig julfilm. Men först ska vi ta en tur upp till Jakriborgs julmarknad, sista chansen för i år och det är tradition att vi numer går dit hela familjen och barnen får köpa var sin klubba. Traditioner man icke bör rucka på.


Så ikväll är det julafton här och vi ska slita upp paket (well, det går väldigt ordnat till, projektledarHelene och ordningsvaktHelene har sina rutiner) och förhoppningsvis ha glada barn i huset. Men vi får se, det finns några överraskningar som kan slå helt fel *gulp*


Ha en fortsatt fin fjärde advent!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!