12 december 2015

Lussekatter, snöflingor eller kanelbullar? Årets sista tävling
VINN FANTASIFULLA SMYCKEN


Så var det till slut dags för årets, antagligen, sista tävling. Beccadesign.se och jag tävlar ut de här tre fina smyckena, örhängen i form av lussekatter eller snöflingor eller ett halsband i form av en liten kanelbulle. Hur söta som helst och kul, annorlunda smycken. De blir garanterat en snackis på julbordet, julfesten eller i vardagen. På Beccadesign.se hittar ni massor av dessa söta och handgjorda smycken som Rebecca tillverkar och säljer men det finns även andra smycken, kläder och accessoarer.


Jag gillar allihop men om jag var tvungen att välja hade jag nog valt lussekatterna, väldigt passande för en julbloggerska :-)


För att delta skriver du en kommentar här nedan, vilket smycke du vill ha och varför, plus gillar Beccadesign på Facebook eller Instagram.


Tävlingen pågår från och med nu och fram till onsdag kl 12:00. Lycka till.
11 kommentarer:

 1. Aaah, de är jätte söta! Jag gillar att baka kanelbullar. Min man kallar mig "kanelbullens fru". So jag vill ha ett halsband med kanelbulle och blir jag "kanelbullens Olga" :-)

  God Jul och Gott Nytt År!

  Olga Rauhut Kompaniets

  SvaraRadera
 2. Snöflingorna, men alla är så fina :-) Har inte Facebook, men gillar på Instagram (Evelinasplace) Kul tävling ❤

  SvaraRadera
 3. Jag har en ganska imponerande samling minijulkuleörhängen (min kollega sålde hemgjorda förra året och jag gick bananas) och det vore roligt att kunna variera mig med ett par lussebullar!

  SvaraRadera
 4. Jag skulle gärna vilja ha lussebullarna. Julstämningen når inte ända in i mitt hjärta än och det känns lite sorgligt. Håller därför tummarna för att jag vinner lite extra jul! ❤

  SvaraRadera
 5. Svårt val men tycker nog att lussekatterna var allra finast. Jag älskar lussekatter och båda döttrarna har så fina lussekattströjor, det vore kul att matcha dem lite eftersom ingen verkar göra lussekattströjor till vuxna :)

  SvaraRadera
 6. Jag älskar Beccas grejer! Jag önskar mig verkligen lussekatter! Jag har gillat beccadesign läääänge på instagram som KulturCramer. Lussekatter för att jag är såå svag för dessa ljuvliga bullar. Jag gick in och tjatade på IKEA i Jönköping i år att de skulle ta ut sina lussekatter snart! va där flera gånger och kollade läget.

  SvaraRadera
 7. Åh vilken fantastisk rolig tävling, jag vill väldigt gärna vara med :)

  Vilken dröm det skulle vara om jag snöflingor vann,
  snälla jultomten säg att min önskan bli sann!
  Örhängena hade passat så fint ihop med min julklänning,
  nu väntar jag på besked med spänning.

  Håller tummarna och hoppas på tur!
  Varma julhälsningar,
  Elin Rosqvist

  SvaraRadera
 8. PS: gillar Beccadesign på facebook (Elin Rosqvist) :)

  SvaraRadera
 9. susann Lyckborg15 december 2015 08:27

  Gillar på facebook

  Åh vad jag skulle vilja vinna snöflingorna !
  Har haft ett skittufft år, gick in i väggen i våras. Sakta på väg tillbaka, men orkar inte som vanligt nu till jul. har liksom ingen direkt julkänsla i år.
  Sorg i hjärtat att det inte är någon snö, kanske kan få lite fina flingor i form av öronhängen istället <3

  SvaraRadera
 10. Jag hoppas på att vinna snöflingeörhängena. Då kan jag säga till alla barn, hemma och på förskolan, att det är Elsa från Frost som gett dem till mig - hur cool mamma blir inte jag då?! ;)

  Jag följer på Instagram och gillar på Facebook.

  jenjonsjoberg@hotmail.com

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!