15 december 2015

Årets gran.


JULSTÄMNINGEN ÄR TOTAL.I går klädde vi årets granar och resultatet av vardagsrumsgranen (huvudgranen) ser ni här. Jag har valt mycket guld/mässing, koppar, vitt och sparkling. Dessutom har jag två ljusslingor a 120 små lampor i granen, 240 lampor sammanlagt alltså. Makes all the difference.  Ljusslingorna köpte jag på Rusta och de kom i en behändig liten behållare som jag säkert inte kommer få ner dem i sen men det är ett senare problem tänker jag.Men nu är jag så trött att jag nästan somnar med näsan i datorn om jag inte tar mig till sängs typ omedelbums. Vi ses i morgon igen!

Kulor från IKEA, Illums bolighus, Sydney (staden) och Vellingeblomman.
4 kommentarer:

  1. Underbara bilder! Jag tycker att det är så svårt att fotografera julgranar, det går aldrig att göra dem rättvisa på bild och de är alltid så mycket finare i verkligheten. Men du har verkligen lyckats!

    SvaraRadera
  2. Jättefin! Dina julgranar är alltid så inspirerande - det är mycket tack vare dig som årets julgran hemma hos mig är klädd i vit, silver och guld (till skillnad från det traditionella röda)...och jag är mycket nöjd:))

    SvaraRadera
  3. Magiskt fin! Instämmer verkligen med Madeleine, tycker också det är svårt att fota en gran och göra den rättvisa på bild men dina bilder är superfina :)

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!