1 december 2016

Att vara lite för adventskalendertriggerhappy







ATT KANSKE HA TAGIT I LITE FÖR MYCKET?


Som julbloggerska kommer ju nyheterna om adventskalenderna riktigt tidigt under säsongen och det är inte som att jag springer runt sista veckan och letar kalendrar. Nej jag blir frestad från augusti till december och jag har verkligen svårt att hålla igen. I år gick jag väl kanske lite väl bananas men jag får försöka lära mig att vara mer återhållsam till nästa år (kan någon påminna mig please?).


Det kanske inte låter så farligt innan ni hört hur många jag har, eller hur många familjen har för jag har ju även skaffat till barnen och maken.







Dessa två gick ju liksom inte att låta bli. Jag ÄLSKAR Johan Bülows lakrits och det fanns inte en chans att jag skullen missa den. Den var snordyr så det kanske bara blir i år. Vi får se hur nöjd jag är med innehållet.Första luckan är öppnad och den gjorde mig sannerligen inte besviken men eftersom det är godis så kommer jag vänta till ikväll med att smaska i mig innehållet. Jag äter väldigt lite godis (missförstå mig inte, jag älskar godis men jag försöker undvika de absolut största sockermonstrena och där är ju godis uppe på nivå med att äta rent socker) så dessa kommer jag äta med andakt och säkert lär jag dela med mig för det var mer än en sak i luckan. Jag kommer inte avslöja vad för det finns inget tristare än att få innehållet avslöjat i förtid.


Rituals är ett av mina absoluta favoritmärken och jag bara älskar deras produkter. När de kom med denna fantastiska julkalender så var det inget snack om saken. Dessutom båda dessa är stora som berg så det känns nästan som julafton. Den här har jag också öppnat och är väldigt nöjd med vad som fanns bakom lucka 1.








Sen har vi två som jag mest köper för att jag gillar innovativa människor med driv och som julbloggare känns det obligatoriskt. Tjejerna bakom dessa lägger ner ett enormt jobb. Ikväll ska jag testa teadventskalendern (kan behövas lite te efter ett gediget julbord) och i morgon tänker jag smaka på kaffet för jag hinner inte idag.







Så till den sista, som jag visar just nu. En som jag såg och blev tipsad om förra året och som finns att köpa i bli Köpenhamn. Även här är det godis så den får jag och maken öppna ikväll. Den ska bli riktigt spännande. Från Karamelleriet.


Utöver dessa (ni kanske börjar förstå min crazy adventskalender-status nu?) så har mannen sin Whiskykalender, Inez har en kalender från Glitter (såg förresten att det var halva priset på de julkalendrar som fanns kvar på Glitter häromdagen) och Wille en Lego Star Wars och jag har sällan sett någon så ivrig att öppna sin kalender, han har tjatat i dagar. Sen har även jag en Glitterkalender plus att vi har SVT/SR-kalendern och snällkalendern. Pust.


Men som sagt, de är köpta under tre månaders tid så det är inte så att jag blev helt galen och köpte alla förra veckan. Men jag inser ju själv att det låter/ser lite stört ut :-D


Tur det bara är jul 6 månader om året :-D

Nu är det slut på jobbpausen och jag ska skriva statusrapport, hitta något at slänga på mig till julfesten ikväll, iväg till tandläkaren, ha möte med min chef, statusmöte med mitt uppdrag, försöka vara lite social mot kollegorna, ha teammöte och sen avsluta med julbord på en anrik krog i Malmö. Men ikväll blir det julmust till maten för i morgon bär det av till London och jag kommer inte hinna packa eller förbereda något förrän jag kommer hem sent ikväll. Stressigt men kul.


Hoppas ni har en härlig första december!








2 kommentarer:

  1. Du är underbar o lagom crazy. Jula på

    SvaraRadera
  2. Härlig kalender skörd du har! Den stora Johan bulow kalendern hade jag gärna haft i min ägo!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!