25 augusti 2015

Katy Perry ♡ H&MÅRETS MODELLFör ett tag sen avslöjade H&M att Katy Perry kommer vara deras julmodell i år. & visst är hon otroligt vacker på de här bilderna, som en litet paket med det röda bandet i håret. Jag tror Katy kommer vara grym som H&M-modell. Hon är rolig, kreativ, smart och såklart supervacker. Bra val tycker jag och ser verkligen fram mot fler bilder. Tröjan på bilden ser supermysig ut och jag längtar lite efter att dra på mig en mjuk, skön, varm stickad tröja när det börjar bli lite kallare ute. Det är ju det bästa, att kunna botanisera bland alla snygga kläder som kommer nu inför höst och jul.Kampanjen väntas lanseras i november så vi får vänta en stund på resten av bilderna. Men jag väntar så gärna, det här ska bli spännande! Eller vad tycker ni?

3 kommentarer:

 1. Vilken fin tröja :)

  Tack förresten för den fina kommentaren på min blogg för någon dag sen. Den betydde mycket då din blogg verkligen är en av dem jag gillar mest :)

  SvaraRadera
 2. Åh, tycker Katy Perry passar fantastiskt bra ^^
  Och förutom allt du redan har skrivit så verkar hon som en god, positiv och varmhjärtad människa vilket passar ännu bättre i juletider :3

  SvaraRadera
 3. Here's a really great Katy Perry fan site with LOTS of new pictures! http://katyperry21.info/

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!