29 augusti 2016

NÄR EN FÅR LITE JULKÄNNING







MÖRKRET FALLER OCH JAG VÄLKOMNAR DET



Det börjar bli mysigt nu, ni vet sådär så att en vill krypa upp i soffan inlindad i en tjock kofta och med en gosig filt om benen. Titta på film, brodera lite på det där julbroderiet som aldrig tycks ta slut och njuta av alla ljus som jag tänt runt om i vardagsrummet. Det är startskottet på hösten för mig. När mörkret lägger sig och vi spenderar fler timmar inomhus och får ta det lite lugnt med en god bok, en blogg eller vad det nu kan vara. Sippa på en varm choklad eller en kopp thé och bara vara. Härliga tid. Var årstid har ju sin tjusning, även om ni såklart förstår vilken jag tycker är allra mysigast :-)



Men jag har inte riktigt tryckt på julknappen än, igår kom jag hem från Rhodos och idag är jag sjuk :-( Det är väl en kombination av aircondition och frukostbuffé med många barn som slagit till så jag ligger nedbäddad och knaprar alvedon och dricker thé med honung. & på fredag är det meningen att jag ska flyga till New York för att hälsa på min kompis Frida och det vankas 24-30 grader och inte direkt någon större julkänsla. Men jag ska ju besöka julaffären "Christmas and City" i Little Italy som har öppet året runt så antagligen kommer jag hem med lite julinspo och kanske något nytt till julgranen. Mycket är rätt tacky och väldigt amerikanskt och inte så mycket i min smak men det är ju kul att se iaf.



Så än blir här inte massor av jul här på bloggen men det kommer snart. När det känns som att tiden är inne och suget verkligen sätter in. Tills dess tittar jag på den härliga bilden från Lagerhaus julinspo 2016 och känner att jag nog måste hitta mig en riktigt snygg jultröja i år. Kanske hittar jag den i New York?




4 kommentarer:

  1. Vila och sköt om dig,hoppas snuvan vänder snart.Jag tycker om din blogg och höstmyset som nu kryper på.Tycker om att läsa om nyheter och tips som du delar med dig av,tycker inte det är för tidigt som du förstår=) utan gillar att fantisera om saker och hur jag vill ha det. Innebär inte att man är i nuet och njuter,tänker att det är så enkelt att man älskar jul=) ♥/Maria

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack Maria. Härligt att höra, det är ju faktiskt väldigt mysigt att tänka, fantisera och planera för julen. Nu fick jag dessutom lite extra tid att göra det :-)

      Radera
  2. Jag hoppas verkligen du hinner krya på dig! En Atlantflygning med förkylning i kroppen är inte så kul... Men jag är duktigt avundsjuk på din NY-tripp ska du veta!! Ha så himla kul, njuuuut och lycka till med tröjjakten!! ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch nej, been there done that. Åkte till Philadelphia i mars efter en rejäl influensa och blev mycket värre väl på plats och fick åka hem tidigare. Två långa flygresor när man har luftvägsproblem är inget kul alls :-( Har sällan varit så sjuk. Därför tar jag det extra försiktigt denna förkylningen :-)

      Tack för kryandet!

      Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!