1 augusti 2016

ATT REDAN NU HAMSTRA JULPYSSEL INFÖR HÖSTEN & VINTER






Glaskupol från Granit.



50% PÅ BÅDE GRANIT OCH PANDURO HOBBY



Så här, när halva sommaren har gått, och vi börjar dra oss mot hösten är det finfina tider att passa på att införskaffa sånt där som kommer väl till pass när pysselsuget sätter in. Idag har jag två finfina tips på saker att införskaffa nu, när de är på rea, ist för att betala dubbelt så dyrt för dem senare. Smart, SMART!



Första tipset är den här glaskupolen från Granit. Den finns i två storlekar och kostar nu 80  kr (förr 159 kr) respektive 175 kr (förr 349 kr). Med dessa finns det en massa möjligheter inför jul. Antingen kan man göra som jag har gjort (här med en mindre version från Hemtex), ett vinterlandskap att sätta fram och njuta av. Man kan sätta i en hyacint eller fylla upp den med vita flädrar som fångad snö. Eller varför inte stoppa in en vacker ljusslinga som får förgylla kupolen? Oändliga möjligheter alltså.



Det andra tipset är att kolla in Panduro Hobby.  De har en del julsaker bland sina reaprodukter och nu är det absolut tid att spana in deras webbsida för att förbereda julpysslet. Tex julkulor, cut-outs, presentaskar, byggsatser etc. Perfekt att köpa på rea så att det finns tillgängligt den dag suget sätter in eller det regnar en hel dag.



Så, dagens tips alltså, att kolla in rean på Granit och Panduro Hobby och var lite mer förberedd på det som komma ska.




2 kommentarer:

  1. Påbörjade något liknande med en ostkupa, nu blev jag inspirerad att göra klart den :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, gör det, det finns massor av inspo på nätet om idéerna tryter! Lycka till.

      Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!