22 juni 2017

HEJ HÅ, HEJ HÅ, MOT JUL VI GÅ.


DET VÄNDER NU


Det är ju lite trist att skriva så men igår var solen uppe som allra längst så nu går vi mot mörkare tider. Som tur var går det sakta och vi kan väl räkna med iaf två - tre månaders ljusa kvällar (iaf här nere i söder, längre upp i landet är ju läget annorlunda).

& i morgon är det midsommar och det utlovas regn. Ungefär som på julafton men några grader varmare som tur var. Eftersom vi precis skaffat valp får vi fira midsommar hemma men det går ju bra det också, speciellt om det är regn och rusk.

& på tal om valp, det ska bli väldigt spännande att se hur han reagerar på all julstohej. Ha kommer säkert skälla på tomten, bita sönder paketen, äta upp pepparkaksdegen, riva granen och slå ut glögg över den vita mattan. Ja, ni hör, jag är beredd. Men kul ska det bli, men förvänta er inga bilder på Chili i julutstyrsel, han har päls som en isbjörn och skulle svettas ihjäl om han fick något annat än möjligtvis en röd rosett kring halsen.Men nu är ni förberedda iaf. PÅ midsommardagen är det 6 månader till julafton. Hurra för det! Men jag hoppas på måååånga härliga soliga dagar fram tills dess,


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

2 kommentarer:

  1. Åh, så mysigt med valp! Härliga (och jobbiga!) tider väntar :-) Ha en skön sommar och på "återseende" inför julen. Hälsningar Linda (trogen läsare)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Linda. Visst är det mysigt, men oj även så jobbigt. Hoppas du har en fin sommar också och tack för kommentaren :-)

      Radera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!