14 augusti 2016

MER VACKERT FRÅN HOUSE DOCTOR JULEN 2016


ATT VILJA HA ALLT.Alltså, det här. Det HÄR! Love it. Jag tycker i princip allt jag ser från House Doctor är riktigt, riktigt bra. Jag har i flera år funderat på en sån där liten bil men aldrig kommit till skott men ser jag dem i år så kommer jag kasta mig över datorn och beställa hem. Den är så grymt söt.


I princip är hela House Doctors julkollektion en massiv hit, det är inte mycket jag hade tackat nej till och rätt mycket jag kan tänka mig att betala en slant för. Så låt oss kika lite på vad för godheter vi kan sikta in oss på i höst.
Ok, så allt här ovan, dvs de tre bilderna med ett paket och en väldigt tjusig ren, paketkalendern och de fantastiska julstrumporna, allt det kan gärna få spendera julen hos mig. Jag bara älskar de små söta minijulstrumporna och en sådan ska definitivt införskaffas till katten. Kanske byter jag ut några gamla omaka mot några av dess lite större varianter också. & den där paketkalendern ska jag bara ha. Så det så.


Japp detta gillar jag skarpt. Som vanligt ska jag kanske säga, House doctor är ju en av favoriterna. Inte bara vid jul men framför allt vid jul. Klockrent stilkänsla.Julstrumporna i närbild. Kärlek på dem.


Duktingen här ovan är magisk och jag vill genast förbereda julaftonsdukningen och testa och fixa och dona. Grönt är skönt, vitt är underbart och ljusslingor kan man aldrig ha för många av. Det är den enda saken ni behöver komma ihåg. En kan aldrig ha för många ljusslingor. De passar i vaser, i burkar, runt tavlor, på bordet, i granar, i taket, runt ytterdörren, när du slår in paket osv osv. Funkar till allt.


& även om den kanske inte är specifikt för julen så älskar jag lampan. Så snygg.


Korgarna för 1, 2, 3, 4 advent är perfekta för den som inte orkar göra en hel paketkalender utan bara vill ge något extra vid advent. Kan kanske vara vettigt om man är många i familjen eller om man tycker att ett par paket räcker eller vad det nu kan vara. Behöver ju inte vara paket heller, Kanske ligger det en aktivitet i korgen. Som att baka lussekatter den 1:a advent. Hugga en gran den 2:a advent. Laga knäck den 3:e advent och åka ut i skogen den 4:e advent och grilla korv och njuta av snön (ja, om det nu finns någon, annars får en njuta av skog och mark, vintriga kinder och doften av grillad korv).Ja det finns verkligen mycket för mig i den här kollektionen. Det enda som inte går hem hos mig är de blå kulorna, blått i all ära men det är inte en av mina favoritfärger till jul. Däremot kan jag definitivt tänka mig ett par av de där ljuslyktorna  och lite vackra ornament. Ja, det kan bli en dyr jul det här House Doctor. Men en vacker sådan. :-)
3 kommentarer:

  1. Vilka vackra ting! Det är som du säger, man blir sugen på nästan allt från House Doctor. Jag är helt såld. Mina favoriter är nog framförallt dukningen, paketinslagningen samt korgarna för advent.

    SvaraRadera
  2. Min äldsta dotter tog sitt körkort i slutet av november förra året, då fick hon en sådan liten bil :)

    SvaraRadera
  3. Men åååååh!! Tack för inspiration och bilderna från House Doctor, kan bli dyrt det här! ;-) Älskar det mesta av det, och en liten bil med gran på taket är ju given!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!