24 juni 2017

ATT HA PÅ PRICKEN ETT HALVÅR KVAR TILL JULAFTON.

BÄSTA HALVÅRSDAGEN EVER.


Midsommar är över, vilket för mig är den absolut mest överskattade högtiden. Allt hänger på vädret och alla ska vara så perfekt och vädret igår var iaf där jag befann mig inte det minsta stämningsfullt, grått, blåsigt och ingen sol i sikte förrän sent på kvällen. Ändå kul att se hur "alla" bloggare minsann spenderade den _bästa_ midsommar någonsin. Jaja, vi har väl våra inlägg att fylla :-) (nej jag är inte bitter jag bara tycker fenomenet är intressant och skriver antagligen exakt samma sak kring jul så jag är på inget sätt bättre, det var mest en rolig iakttagelse).


Men snart så sätter säsongen igång (ja jag vet att jag är tokig) men vi väntar ett tag till med det tycker jag. Men halvårsdagen behöver ju uppmärksammas. Så nu har jag vi gjort det. Hurra. & det var den bästa halvårsdagen någonsin! *OBS IRONI*

4 kommentarer:

 1. Åh vad jag saknat din blogg inser jag när jag klickade mig hit och såg den bekanta headern. :-) Haha, själv satt jag i mysbyxor, ensam större delen av dagen, åt lite glass och irriterade mig på hur de allt mer berusade grannarna i brist på andra snapsvisor skrålade "Fader Abraham" ackompanjerade av sin lilla bjäbbiga hund. Tycker också att midsommar är överskattat, men som du säger, andra himlar nog med ögonen åt mig när jag börjar handla de första klapparna i september och velar kring vilken chokladkalender jag ska köpa till mig själv i år. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Anneth :-) Ja det är väl så, alla har sina preferenser och hade det varit strålande sol och ljumna vindar så hade jag säkert tyckt att det var bra mycket bättre. Jag är väl bara enormt väderkänslig. Julafton utan snö är ju också lite sisådär men då är det ju så mycket annat runtomkring :-)

   Radera
 2. har precis hittat din blogg och jag ÄLSKAR den! jag är också julcrazy!

  SvaraRadera
 3. Ja det är väl ett litet sug o glädjefullt när man söker upp dessa BLOGG sidor o finner massa gotankar om JUL. Ja det är litet att värma sig med när regnet o blåsten har jagat bort sommarsolen. ÄLSKAR att vandra runt här o mysa Tack för att du gjorde en firar dag av 24 juni på många sätt Ha en fortsatt go sommar med SOL BAD o allt som tillhör Men tankar på JUL ligger där i bakhuvudet o glider sakta framåt

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!