13 juni 2017

IN NEW YORK - IT'S ALWAYS CHRISTMAS
URSÄKTA MEN JULEN TRÄNGER SIG VISST PÅ.Nej, skojar lite med er, för oss julbloggare är den ju det men för andra så är den nog så långt bort som den kan komma. & som jag hintat om blir det något annorlunda i år, det börjar falla på plats och förväntas bli klart i juli. Perfekt till uppstarten i augusti kan en tänka.


Men tills dess så har jag givetvis hunnit vara i New York (när är jag inte där?) I år funderar jag tom på att ta en tredagarstrip helst själv, bara jag och min kamera och fotografera New York i riktig vinterskrud. Men då får det bli det billigaste flyget och billigaste hotellet. Men visst hade det varit kul att få se?


Nu ska ni dock få se den traditionella julmarknaden som en alltid hittar på Mullberry Street i Little Italy på Manhattan. Omgiven av souvenirbutiker, pizzerior, pastarestaurager, italienska män i wifebeaterlinnen och lite för stora magar, precis där ligger den. Den är fantastisk men det enda jobbiga är att personalen smyger efter en, det är det värsta jag vet. Kolla den 13:e bilden och ni får se en man i röd t-shirt som ska föreställa "skyldig". Hmmm....

Dessa små nutcrackers kommer nog bli årets stora begivenhet. Jag ska iaf ska två lite stöttre,tycker att de är grymt coola.Den här fick följa med hem i år. Ihop men en annan vit kula med årtalet på samt nästdukar. Det ÄR konstigt att handla julsaker i maj. Jag vet det.

Så, äntligen har jag bloggat om It's always Christmas i New York i lagom tid och inte när ni alla redan hunnit åka dit. Enjoy!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!