3 januari 2017

ATT SÄGA TACK FÖR DEN HÄR SÄSONGENSNIPP, SNAPP, SNUT SÅ VAR SÄSONGEN SLUT.


Säsongen är över och det är dags att säga tack och bock för i år. gensvaret i år har varit enormt, ända från juli till nu. Tack till alla läsare, kommentatorer och bloggvänner.


Det har varit en fullspäckad säsong men ändå har jag skrivit färre inlägg än tidigare år. Hösten har varit full av jobb och blogg och annat. Men jag har hunnit med det mesta. Huseby, pepparkaksbak, lussekattbak, bloggevent och alla annat som har med julen att göra. Det har varit en bra jul men jag funderar allvarligt på att spendera julen utomlands nästa år. Utan snö blir det liksom inte riktigt samma sak.


Men London var mysigt och julhelgen var supermysig hemma hos min mans familj. Nyår var perfekt och precis lagom.


Men det här är sista inlägget för julsäsongen 2016. Nu behöver jag lite paus och tänka på annat. Men lite fakta kanske kan vara lite kul så här sista inlägget?


Årets populäraste inlägg handlade om Rituals kalender och lästes av 8505 pers. Månaden med mest besökare var november med 59 406 och sammantaget under julsäsongen 2016 har bloggen haft 191566 besökare. Nästan 200000 besökare alltså. Det är smått amazing.


Av alla kalendrar jag köpte i år var By Johan Bülows exklusiva lakritskalender och Rituals absolut outstanding.   Lakritskalendern må ha kostat en förmögenhet men HERREGUD vilken fantastisk kalender. & Rutualskalendern lär jag köpa nästa år igen.


Bästa glöggen var Blåbär Ingefära alkoholfri glögg blandat med prosecco, annars var det som vanligt Blossa 1895. Årets Blossa 16 var lite av en besvikelse men god kall.
Årets bild var nog denna ovan, på lilla Sigge som med stor iver och tindrande ögon tittar på tomten som kom på besök.


Jag älskade mina svarta fårfällar jag köpte av Johan på Huseby men de vita fårfällarna jag köpte av honom förra året har använts flitigt i år i både säng och soffor. Det kommer alltid vara en stående rekommendation till er alla. Det är varmt, det är vackert och de är ljuvliga att värma sig med.


London & New York bjöd på massor av härlig julinspo. Problemet är att det jag köpte i New York i september har jag inte lyckats lokalisera :-(  Dock blev jag oerhört kär i nötknäppare och det blir nästa säsongs must have.
Jag var ytterst nöjd med mina paket, både de jag fick och de jag gav. Granen som i år gick i guld och rött är en a de vackraste på länge och jag var inte så strikt utan hängde upp både en bil med gran på taket och fyra nötknäppare som Johan hittade på Bauhaus två dagar innan julafton. Plus två fina julkulor från New York som mina vänner Åsa och Ola fixat åt mig.


Nästan hela huset kändes oerhört juligt i år. Även sovrummet. Jag fick även till en utegran som jag är supernöjd med. På det hela taget har det varit en väldigt bra säsong och jag har redan idéer till nästa säsong. Klart är att det röda ska få ta sin plats, att fårfällarna är viktiga och att det känns mysigt och inte för plottrigt i varje rum.


Så, det var väl årets sammanfattning. Tack för att ni följt mig och jag hoppas att vi ses om ett halvår eller så igen (oktober är kanske mer troligt). Ni är fantastiska.


Hoppas att ni alla nu har ett härligt 2017 och att bra saker händer runt omkring i världen.


Kram och tack för denna säsong.

4 kommentarer:

 1. Tusen tack för denna omgång! Har följt dig i två år nu och du har blivit en del av jultraditionen. :-) Julstämningen skulle komma mycket långsammare och vara mycket svagare utan dina inlägg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla vilka fina ord. Det är just sådant som får mig att forsätta blogga. H en härlig vår oh sommar så ses vi till hösten igen! :-<

   Radera
 2. Tack för denna gång! Hoppas vi ses här till hösten igen :)

  SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!