25 juni 2014

It's always Christmas in the city.


God Jul, eller?


Så här mitt i sommaren känns det lite märkligt att tänka på jul och julafton men faktum är att nedräkningen har börjat. Just idag är det faktiskt 182 dagar fram till julafton och då är det hög tid att börja planera sin jul.

Nä, skämtar bara, inte ens jag är så tokig. Jag älskar sommaren, värmen och ledigheten och längtar absolut inte till vinter, snålblåst och mörka, gråa dagar.


Men, jag råkade befinna mig i New York precis nyss (kom hem igår) och där sprang jag på en spännande affär, mitt i Little Italy, som förde mig sex månader tillbaka, eller för all del, fram i tiden.  Julgransdekorationer, julgranskulor och allt annat mellan himmel och jul.


Låt oss titta lite på vad jag hittade i denna spännande affär.Den enorma flaggan utanför affären, den går inte att missa. Och om man mot all förmodan ändå gör det så ligger affären på 133 Mulberry Street och heter It's always Christmas in the city.

Betty Boop, I ♥ NY, Bud light, konstiga dockor och massor av tingeltangel. Jag undrar verkligen hur det ser ut här om sex månader, är det ännu "mer" då?En vacker ängel, den här hade jag nog kunnat tänka mig att köpa om min man inte hade hade tvingat mig lämna affären tomhänt. Nog för att han vet att jag gillar jul och juldekorationer men här gick gränsen :-)Guld. Guld och mer mer guld. Kanske dags att börja fundera på årets färgteam. Tror trots allt att det blir vitt och silver även i år. Var väldigt nöjd med vår gran förra året och varför ändra ett vinnande koncept. Men jag har ju ca 170 dagar på mig att fundera på det där :-)Det fanns givetvis mycket blått-vitt-rött 'a la amerika. Inte min stil men effektfullt där det hänger i långa rader. Sen tyckte jag att tomten i sin båt var lite rolig, med tanke på hur Venedig ser ut.& till slut, rosa, rosa och mer rosa. Det är roligt att se och häpnas över och jag gissar att speciellt barn tycker att just de här dekorationerna är roliga. Jag tycker att de är... intressanta men inget jag själv köper.


Det fanns givetvis massor av fler dekorationer men sen blev jag tillsagt att inte fotografera (efter att jag faktiskt bett om tillåtelse först av en annan expedit men jag orkade inte direkt tjafsa) så då var det bara att lämna affären.


Kul upplevelse, om än väldigt oväntad. 27 grader, New York och jul, jul, jul.


Men det blev ju perfekt till att inviga årets julbloggande med.


Så vad säger ni? Är ni taggade?
1 kommentar:

  1. Helt underbart!!! Vi åker till The Big Apple i augusti, och då ligger besök i MINST en julaffär definitivt på agendan!

    SvaraRadera

MERRY CHRISTMAS!

& ett stort tack för att du har lämnat en kommentar på min blogg.

Välkommen åter!